CFR Cluj își întărește atacul în această iarnă. După ce în urmă cu câteva zile, Sergiu Buș a semnat cu campioana României, Marko Dugandzic, fostul atacant al celor de la FC Botoșani, a ajuns și el în Gruia. Anunțul a fost făcut astăzi de liderul ligii 1, care s-a înțeles cu FC Sochi pentru transferul definitiv al atacantului croat.
"Bine ai venit, Marko Dugandžić!
Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Sochi au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Marko Dugandžić!
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ZI
În ultimul an și jumătate, fotbalistul croat a evoluat în prima ligă din Rusia, la FC Sochi. Anterior, Dugandžić a jucat în România, la FC Botoșani, dar și în Italia sau în Croația, țara sa natală.
Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!", este mesajul postat pe pagina de facebook a clubului.

Marko Dugandzic a evoluat în România la FC Botoșani

Marko Dugandzic nu este străin de Liga 1, atacantul croat evoluând în România și la FC Botoșani, în perioada ianuarie-octombrie 2020. Acesta a impresionat la echipa lui Marius Croitoru, marcând 11 goluri în 20 de partide pentru Botoșani. Dugandzic a fost apoi achiziționat de FC Sochi, pentru suma de 500.000 de euro.
În acest sezon, Dugandzic a jucat în 7 partide pentru FC Sochi și a marcat 3 goluri.
Dugandzic vine la CFR Cluj într-un moment în care clujenii nu reușesc să ajungă la un acord cu Billel Omrani. Cele două părți negociază prelungirea contractului, dar discuțiile au intrat în impas. De asemenea, francezul nu s-a prezentat până acum la antrenamentele echipei, dar conducerea CFR-ului a anunțat că Omrani este așteptat în cantonamentul din Spania, el fiind învoit, invocând motive personale.
Romanian Liga I
FCSB, fără bonusuri după transferurile lui Man și Moruțan! Care este motivul
IERI LA 13:20
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
IERI LA 20:55