Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj - UTA Arad 0-0 | Al patrulea egal consecutiv pentru CFR, iar FCSB se poate apropia la 6 puncte

Romeo Ene

Actualizat 08/02/2022 la 19:39 GMT+2

CFR Cluj a obținut o nouă remiză, 0-0 cu UTA Arad, pe teren propriu, iar trupa lui Dan Petrescu rămâne fără victorie în 2022.

CFR Cluj, înainte de meciul cu UTA Arad

Credit imagine: facebook

Clujenii nu se regăsesc în acest început de an, ajungând la 4 egaluri consecutive, iar FCSB se va apropia, cel mai probabil, la 6 puncte, ținând cont că va juca cu Academica Clinceni, echipă aflată în colaps.
Campioana României a presat, a avut ocazii importante, dar nu a găsit calea către gol. În minutul 14, Florin Ștefan a centrat foarte bine, însă Neguț nu a reușit să-l învingă pe Iacob.
Același Florin Ștefan putea deschide scorul 3 minute mai târziu, dar șutul său a fost respins de Iacob. Roger, fotbalistul arădenilor, a avut o ocazie importantă câteva minute mai târziu.
De remarcat faptul că Roger a fost deja transferat de CFR Cluj, dar va evolua din vară pentru campioana României.
CITEȘTE ȘI:

Un nou pas greșit în lupta pentru titlu

UTA Arad a ieșit la joc și a ținut-o în șah pe CFR în ultimele minute ale primei reprize. În minutul 37, Dangubic a încercat să înscrie cu capul, însă portarul Hindrich a respins foarte bine.
Laukzemis a interceptat mingea, însă portarul gazdelor a intervenit din nou decisiv. După un start bun al CFR-ului, arădenii au avut ocazii importante, iar scorul pauzei era 0-0.
Repriza a doua a debutat cu o ocazie foarte mare pentru trupa lui Dan Petrescu. Neguț, transferat în această iarnă de la Chindia Târgoviște, a expediat un șut care s-a dus în bară. Deac a rămas singur cu portarul arădenilor, însă a trimis pe lângă poartă.
Adrian Păun a avut o ocazie foarte mare pentru clujeni în minutul 61, Neguț a driblat foarte bine și i-a pasat acestuia, însă șutul lui Păun a fost trimis în bară de portarul arădenilor. UTA putea da lovitura în minutul 67, însă mingea a fost scoasă de pe linia porții de Florin Ștefan.
S-a terminat 0-0, după un meci frumos, cu multe ocazii, iar FCSB s-ar putea apropia la 6 puncte de lider în cazul în care o va învinge pe Academica Clinceni.
A fost primul meci din acest sezon în care CFR Cluj nu a înscris pe teren propriu, ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în luna mai, într-un meci cu Sepsi. De altfel, o altă statistică interesantă este că trupa lui Dan Petrescu nu înregistrase nicio remiză în actualul sezon până la derby-ul cu FCSB, iar acum a ajuns la 4 egaluri consecutive.
În urma acestui rezultat, CFR rămâne lider, cu 61 de puncte după 25 de etape, în timp ce UTA este pe 10, cu 32 de puncte. Campioana va juca pe terenul lui Gaz Metan etapa viitoare, în timp ce UTA Arad va primi vizita lui Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo