Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, victorie dramatică contra lui FC Voluntari! Omrani a fost eroul ardelenilor

Nicu Savin

Publicat 30/10/2021 la 23:28 GMT+3

CFR Cluj a câștigat la limită duelul cu revelația FC Voluntari, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bilel Omrani în minutul 90 al partidei din Gruia.

Omrani a marcat din nou pentru CFR

Credit imagine: Eurosport

Victoria Craiovei cu Mioveni i-a apropiat și mai mult pe olteni de CFR Cluj, astfel că ardelenii aveau nevoie de toate punctele cu FC Voluntari pentru a-și păstra avansul liniștitor din fruntea clasamentului. Duelul cu revelația acestui sezon nu a fost însă deloc unul ușor.
Meciul a început cu CFR-ul mai prezent în jumătatea adversă, iar elevii lui Dan Petrescu au ratat câteva bune ocazii de a deschide scorul. Deac a șutat milimetric pe lângă vinclu în minutul, iar Petrila a zguduit transversala în minutul 29, din lovitură liberă.
Alibec și Omrani au avut și ei șansa golului, dar atacanții ardelenilor au șutat imprecis din poziții bune. Oaspeții s-au mulțumit să se apere exact și să încerce contra-atacuri devastatoare, dar nu au reușit nici ei să dezghețe tabela.
Citește și:

CFR Cluj - FC Voluntari 1-0 | Ardelenii rămân lideri detașați în Liga 1

Partea secundă a fost asemănătoare primei, cu CFR alergând după golul izbăvitor, iar cei de la Voluntari sperând să dea lovitura pe contre. În minutul 62 Bouhenna a fost servit ideal, dar lovitura de cap a fundașului a trecut puțin peste poartă.
Câteva minute mai târziu Camora a fost și el lipsit de ghinion, șutul său din afara careului fiind respins în bară de portarul ilfovenilor, Mihai Popa. Campioana a încercat pe toate căile să desfacă apărarea oaspeților, iar insistențele au dat roade în minutul 89, când Omrani a marcat golul victoriei după o pasă a lui Păun.
În urma acestei victorii CFR își păstrează prima poziție în clasament, având un avans de 8 față de CSU Craiova. Pentru CFR urmează duelul din deplasare cu AZ Alkmaar, din Conference League, iar în ultima etapă a turului din sezonul regulat al Ligii 1 ardelenii vor juca pe terenul lui Dinamo.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo