CSU Craiova și-a trecut în cont a patra victorie consecutivă în Liga 1, după succesul din această seară cu Chindia Târgoviște, cu scorul de 1-0, într-o partidă care a avut loc în cadrul etapei a 13-a în Liga 1.
Unicul gol al întâlnirii a fost realizat de Andrei Ivan, în minutul 73. Jucătorul a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Cătălin Căbuz la un prim şut expediat tot de el. În prima repriză, Dan Nistor a ratat o lovitură de la 11 metri (min. 16).
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
Craiova a avut o posesie de aproximativ 60%, dar jocul a fost destul de sărac în ocazii mari de gol. Doar 5 șuturi au fost expediate pe spațiul porții. Întâlnirea s-a animat pe final, când fiecare echipă a avut câte o bară, gazdele prin Răzvan Matiş (83), iar oaspeţii prin Gustavo (85).

Chindia - U Craiova, al patrulea meci la rând cu 1-0 pe tabelă la final

A fost și a patra victorie la rând a Craiovei fără gol primit în Liga 1. În urma acestui rezultat, formația lui Laurențiu Reghecampf a urcat pe locul 2, cu 25 de puncte. Până la CFR Cluj o mai despart doar 5 puncte.
Interesant este faptul că acesta a fost al 4-lea meci oficial la rând între cele două formații încheiat cu scorul de 1-0.
Tot azi, FC U Craiova a învins Gaz Metan Mediaș cu 2-0. A fost prima victorie a lui Flavius Stoican pe banca tehnică a oltenilor, de când a preluat echipa.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00