CFR Cluj a trecut printr-un "război" în ultimele zile, dar acest lucru nu s-a văzut deloc în derby-ul cu FCSB, programat duminică seara. Ardelenii au câștigat categoric, cu scorul de 4-1, mutând "suferința" în tabăra adversă.
Campioana României a reziliat contractul cu Marius Șumudică în weekend, cu 24 de ore înaintea meciului. CFR Cluj l-a demis și pe antrenorul secund. În aceste condiții, antrenorul de portari, Cristian Moldovan, a condus de pe bancă echipa campioană la derby-ul cu FCSB. Pe foaia de joc a fost trecut drept principal Ovidiu Ceclan, care are licența Pro.
Totuși, toată strategia a fost pusă la punct de Dan Petrescu, cel care va reveni pe ca antrenor la CFR Cluj. Informația a fost oferită de Ilie Dumitrescu, care a discutat cu fostul său coleg de la echipa națională.
Romanian Liga I
U Cluj Napoca-Dinamo 2-0/ Dinamo foarte aproape de Liga a doua!
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/17/2957090.jpg
"Ai avut dreptate, am confirmarea de la sursă, de la Dan Petrescu. El a pregătit antrenamentul, echipa, tactic, tot, împreună cu secunzii. Doar că n-a putut să intre pe teren", a dezvăluit Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.
Dan Petrescu va fi prezentat ca antrenor principal, cel mai probabil, în cursul zilei de azi. Tehnicianul în vârstă de 53 de ani va reveni, așadar, pe banca tehnică la partida cu FC Botoșani, după pauza internațională.
FCSB a rămas cu o singură victorie în ultimele 10 partide cu CFR Cluj. În Gruia, roș-albaștrii nu s-au mai impus de 7 ani: în august 2014, Cristian Tănase marca singurul gol al unei dispute în care gazdele au jucat mai mult de o repriză în 10, după eliminarea lui Negruț.
Înfrângerea de duminică a fost cea mai usturătoare pentru FCSB în istoria întâlnirilor directe cu FCSB. Până acum, clujenii se impuseseră cu maximum 2-0 în duelurile cu formația roș-albastră.
CFR are punctaj maxim după 7 etape, în timp ce formația din Berceni a coborât pe 7, în afara locurilor de play-off. Distanța dintre cele două este de 12 puncte și doar o minune poate să facă din formația lui Edi Iordănescu o candidată cu șanse serioase la titlu.
Romanian Liga I
Surpriză în turul barajului dintre Chiajna și Chindia! Ilfovenii s-au impus cu 2-1
ACUM 13 ORE
Romanian Liga I
Totul pentru salvarea de la retrogradare! Primă importantă pentru dinamoviști la meciul cu U Cluj
ACUM 13 ORE