FCSB și CFR Cluj au oferit un meci agreabil, demn de un adevărat derby între două candidate la titlu. Ardelenii au condus cu 2-1 și 3-2, dar au scăpat victoria printre degete la ultima fază a meciului, când Cristea a egalat cu o lovitură de cap.
S-a terminat 3-3, iar frustrarea e la cote înalte în tabăra CFR-ului. Chiar dacă rezultatul a fost unul echitabil după felul în care au decurs ostilitățile pe teren, ardelenii simt că au pierdut o șansă mare de a se distanța decisiv fruntea clasamentului.
Citește și:
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
ACUM 3 ORE

Ciprian Deac: "Mă așteptam să nu fim la cel mai înalt nivel"

La finalul partidei, Ciprian Deac s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultat, chiar dacă a admis că repriza secundă le-a aparținut adversarilor. Mijlocașul a menționat că lupta la titlu rămâne deschisă în urma acestei remize, invocând că înjumătățirea punctelor înaintea play-off-ului va echilibra mult balanța.
"Cred că a fost un meci frumos, ambele echipe și-au dorit victoria. Din păcate, am pierdut cele trei puncte la ultima fază a meciului. Nu știu dacă meritam victoria, prima repriză a fost a noastră. În a doua repriză, era normal să vină peste noi, am încercat să conservăm rezultatul.
Fiind primul meci din acest an, e clar că ambele echipe n-au ritm de joc, nu suntem așa cum vrem să fim. Au fost multe spații, multe ocazii, era de așteptat. Mă așteptam să nu fim la cel mai înalt nivel. Sincer, de la acel 4-3 cu Timișoara n-am mai primit trei goluri.
Da, era supărat Dan Petrescu. Am scăpat victoria printre degete. Cred că, dacă am fi câștigat în această seară, luam o opțiune foarte serioasă. Dar așa... se vor înjumătăți punctele și se va juca până în ultimele etape. După ce se vor înjumătăți, vor fi cinci puncte, din două meciuri te pot ajunge", a spus Ciprian Deac, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj după ce a câștigat titlul: "A fost ultimul meu meci aici"
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
ACUM 9 ORE