Claudiu Keseru a avut un sezon foarte slab la FCSB, jucând numai 18 meciuri și marcând doar 5 goluri. Principalul motiv al formei sale slabe a fost relația încordată pe care a avut-o cu oficialii, în special în ultimele 6 luni. Criticat în mod public, atacantul a apărut tot mai rar în ultima parte a sezonului și a devenit clar că nu-și va prelungi contractul.
Ajuns la 35 de ani, Keseru a ales să rămână în Liga 1 și a semnat cu UTA. Contractul său cu arădenii se întinde pe o perioadă de doi ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.
Citește și:
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
ACUM 16 ORE

Claudiu Keseru a semnat pe doi ani cu UTA

La conferința de prezentare, atacantul s-a declarat încântat de proiectul de la Arad și a profitat de ocazie pentru a trimite câteva săgeți la adresa celor de la FCSB, subliniind că acesta este primul său moment de liniște după 6 luni.
"Mă bucur să fiu astăzi aici. E un moment.. să zic primul moment de relaxare după aproape șase luni. Mă bucur că într-un final am reușit să-mi decid viitorul și că astăzi suntem reuniți aici. Mă bucur că mă alătur unui proiect extrem de interesant, unui club de tradiție, dintr-un oraș însetat de performanță.
Vreau să vă asigur de un singur lucru, indiferent de ce se va întâmpla pe teren, eu voi da tot ce am. Că va ieși cum vrea toată lumea, că va ieși mai puțin, eu voi da totul", a spus Keseru la conferința de presă de prezentare.
UTA devine astfel al doilea club din România pentru care Keseru evoluează la nivel de seniori. Atacantul crecut de FC Bihor a mai evoluat în carieră la Nantes, Tours, Angers, Bastia, FCSB, Al-Gharafa (Qatar) și Ludogorets. Keseru are 47 de selecții și 13 goluri la echipa națională.
Prin aducerea lui Keseru, UTA demonstrează că are planuri mari pentru sezonul viitor, un loc de play-off fiind cel mai probabil obiectivul echipei. Formația arădeană și-a schimbat recent și antrenorul, Ilie Poenaru luându-i locul lui Ionuț Badea, cel care a pregătit echipa în ultima parte a campionatului, după plecarea lui Laslo Balint.
Fotbal
Victorii pentru CFR, UTA și Sepsi în meciurile amicale! Covăsnenii, succes cu Legia Varșovia
24/06/2022 LA 18:00
Fotbal
6 români, în top 100 cei mai buni fotbaliști U21 din Europa! Saka, lider în ierarhia CIES
04/04/2022 LA 09:41