Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Claudiu Keseru a semnat cu UTA! Atacantul a trimis săgeți la adresa celor de la FCSB, la prezentare

Nicu Savin

Publicat 31/05/2022 la 19:43 GMT+3

Claudiu Keseru a semnat pe doi ani cu UTA și s-a declarat extrem de încântat de priectul din care va face parte. Atacantul a trimis câteva săgeți către FCSB, club la care nu a avut deloc o perioadă grozavă din cauza relației tensionate cu șefii echipei.

Claudiu Keșeru

Credit imagine: Getty Images

Claudiu Keseru a avut un sezon foarte slab la FCSB, jucând numai 18 meciuri și marcând doar 5 goluri. Principalul motiv al formei sale slabe a fost relația încordată pe care a avut-o cu oficialii, în special în ultimele 6 luni. Criticat în mod public, atacantul a apărut tot mai rar în ultima parte a sezonului și a devenit clar că nu-și va prelungi contractul.
Ajuns la 35 de ani, Keseru a ales să rămână în Liga 1 și a semnat cu UTA. Contractul său cu arădenii se întinde pe o perioadă de doi ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.
Citește și:

Claudiu Keseru a semnat pe doi ani cu UTA

La conferința de prezentare, atacantul s-a declarat încântat de proiectul de la Arad și a profitat de ocazie pentru a trimite câteva săgeți la adresa celor de la FCSB, subliniind că acesta este primul său moment de liniște după 6 luni.
"Mă bucur să fiu astăzi aici. E un moment.. să zic primul moment de relaxare după aproape șase luni. Mă bucur că într-un final am reușit să-mi decid viitorul și că astăzi suntem reuniți aici. Mă bucur că mă alătur unui proiect extrem de interesant, unui club de tradiție, dintr-un oraș însetat de performanță.
Vreau să vă asigur de un singur lucru, indiferent de ce se va întâmpla pe teren, eu voi da tot ce am. Că va ieși cum vrea toată lumea, că va ieși mai puțin, eu voi da totul", a spus Keseru la conferința de presă de prezentare.
UTA devine astfel al doilea club din România pentru care Keseru evoluează la nivel de seniori. Atacantul crecut de FC Bihor a mai evoluat în carieră la Nantes, Tours, Angers, Bastia, FCSB, Al-Gharafa (Qatar) și Ludogorets. Keseru are 47 de selecții și 13 goluri la echipa națională.
Prin aducerea lui Keseru, UTA demonstrează că are planuri mari pentru sezonul viitor, un loc de play-off fiind cel mai probabil obiectivul echipei. Formația arădeană și-a schimbat recent și antrenorul, Ilie Poenaru luându-i locul lui Ionuț Badea, cel care a pregătit echipa în ultima parte a campionatului, după plecarea lui Laslo Balint.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo