Deși a ajuns gratis în "Ștefan cel Mare", pentru doar 45 de minute jucate de bulgarul Antoni Ivanov, Dinamo s-a angajat să plătească nu mai puțin de 50.000 de euro. La prima vedere pare o păcăleală pentru oficialii câinilor, asta pentru că Ivanov avea o clauză de reziliere cu CS U Craiova de 50.000 de euro, scrie prosport.ro. Prin urmare, prin achitarea aceleași sume, Dinamo putea să-și asigure serviciile definitive ale bulgarului.
Aceeași sursă transmite faptul că Dinamo ar fi încercat prin această mișcare să le ascundă suporterilor faptul că plătesc bani pentru jucători, în contextul în care echipa are probleme uriașe pe plan financiar. Mijlocașul a jucat până acum doar 7 minute pentru Dinamo. A fost introdus pe parcursul primei reprize în derby-ul cu FCSB, scor 0-3, dar înainte de pauză s-a ciocnit cap în cap cu Darius Olaru și nu a mai putut rămâne pe teren.
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
IERI LA 15:02

Antoni Ivanov, clauză incredibilă la Dinamo: 45 de minute, 50.000 de euro

Ivanov este familiarizat foarte mult cu fotbalul din România. El a venit în țara noastră în august 2018, la Gaz Metan Mediaș. În vara lui 2019 a fost cumpărat de CS U Craiova pentru 150.000 de euro, iar ulterior a fost împrumutat jumătate de sezon la Voluntari, pentru ca vara trecută să revină în Bănie.
2 goluri și 5 pase decisive în 41 de meciuri a reușit bulgarul pentru olteni. El a jucat în 9 meciuri pentru olteni în acest sezon. Ivanov este al 10-lea transfer al dinamoviștilor în această iarnă, după Thomas Chesneau, Alin Buleică, Răzvan Patriche, Igor Jovanovic, Marius Tomozei, Balthazar Pierret, Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar.
Romanian Liga I
Dinamo - UTA 1-1 | "Câinii" au scos un punct pe final, în ultima repetiție înaintea barajului
13/05/2022 LA 19:31
Romanian Liga I
Mircea Lucescu se întoarce la Dinamo Bucureşti! Anunţul făcut de Il Luce: "Vă promit!"
12/05/2022 LA 08:27