Flavius Stoican a debutat în noul mandat la Dinamo cu o înfrângere, scor 1-2 pe terenul echipei FC Argeș, în primul joc din Liga 1 în 2022. În ciuda rezultatului, antrenorul grupării din Ștefan cel Mare a fost mulțumit de efortul depus de jucătorii lui.
"Am pierdut astăzi cel puțin un punct, pentru că am luat două goluri dintr-un corner și dintr-un penalty. Am avut un joc consistent, este un început și sunt convins că o să fie și mai bine. Am jucători care pun osul, care își doresc foarte tare și care sunt dezamăgiți acum în vestiar. Nu e un moment plăcut să iei gol, dar trebuie să analizăm și să vedem ce s-a întâmplat la fazele respective.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
IERI LA 12:10
Era un meci deschis oricărui rezultat, cred că puteam să plecăm cu cel puțin un punct de aici. Așa e fotbalul, o să se întoarcă șansa și pentru noi", a declarat Flavius Stoican, potrivit digisport.ro.

Flavius Stoican: "Nu înțeleg nici acum de ce a fost anulat acel gol al lui Matei"

Vorbind despre cel mai controversat moment al jocului, gol lui Cosmin Matei anulat la scorul de 0-1, antrenorul echipei Dinamo a precizat: "Nu înțeleg nici acum de ce a fost anulat acel gol al lui Matei. Ce mai contează acum? Nu se mai pot schimba deciziile arbitrilor. Nu văd unde a fost faultul la acel gol. Puteam face 1-1, era un moment de moral. Păcat, un meci pe care l-am pierdut cu neșansă. FC Argeș a avut probleme, i-am simțit în timpul jocului".

Lucian Goian, analiză obiectivă a fotbalului românesc, în ziua în care se reia Liga 1

Mult mai categoric în privința arbitrajului la FC Argeș– Dinamo a fost Iuliu Mureșan, administratorul delegat al clubului.
"Am avut un gol valabil, trebuie spus foarte clar acest lucru. Nu-mi place să comentez arbitrajul, dar am fost în multe partide dezavantajați, iar acum am fost foarte tare dezavantajați. La 1-0, a fost un gol valabil și nu știu de ce a fost anulat de către arbitru, chiar nu înțeleg!
Cu toată situația grea pe care o avem în clasament, eu am încredere în Flavius Stoican și în jucători, care au avut atitudine. O să jucăm din ce în ce mai bine și o să ne rezolvăm problemele, am încredere.
Am văzut reluări, am primit mesaje de la prieteni, de la foști arbitri, toți au spus că n-a fost nimic… un gol anulat în mod gratuit. Mi-au spus jucătorii că l-au întrebat pe arbitru și a zis că nu la Cosmin Matei a fluierat. Atunci pentru ce a fluierat? Nu înțeleg.
A fost o greșeală foarte clară de arbitraj, care ne-a defavorizat. Am fost și tăiați de la începutul partidei, am primit niște cartonașe galbene în primele 15-20 de minute. Sunt lucruri care te taie. Probabil că nu suntem foarte iubiți de anumiți participanți la joc, dar ar trebui să fie mai multă corectitudine. Am fost dezavantajați clar", a spus Iuliu Mureșan, conform sursei citate.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26