Dinamoviștii nu au contat în meciul cu CFR, ținând cont de faptul că partida a fost rezolvată încă din prima repriză, grație golurilor înscrise de Omrani și Debeljuh. Rednic are un bilanț negativ pe banca lui Dinamo, înregistrând două rezultate de egalitate și 3 eșecuri, însă "Puriul" anunță transferul unui fundaș dreapta, iar Deian Sorescu va fi urcat la mijlocul terenului.
De asemenea, antrenorul lui Dinamo a debutat 3 jucători în partida cu CFR: Kainourgios, Carp și Nunic.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Rednic, mesaj dur pentru Ivanovski: "Sădea pasă dacă mai vrea să mai joace"

Mircea Rednic are parte de un mandat dificil pe banca lui Dinamo. Echipa se află pe locul 15, cu doar 8 puncte după turul sezonului regulat, iar tehnicianul a ținut să-l critice pe Ivanovski pentru faptul că nu a pasat la o fază periculoasă.
Citește și:
Mai mult decât atât, "Puriul" i-a transmis atacantului macedonean faptul că riscă să piardă echipa dacă va mai avea astfel de evoluții: "Bine că s-a terminat turul. Am jucat cu CFR Cluj, o echipă foarte bună, au jucători buni. Am început de la 2-0. După am echilibrat jocul. Repriza a doua a fost mult mai bine, am avut câteva șanse de a înscrie, am fost egoiști. Știam că o să fie greu, e de muncă.
Sunt sigur că la meciul cu Voluntari vom arăta foarte bine. Greu nu mi-e, îmi fac meseria și jucătorii fac eforturi. Îi văd la antrenamente. Mi s-a părut că am jucat cu teamă. Le-am zis că important e că echipa să câștige nu să dai tu gol. (Lui Ivanovski) Nu am ce să-i reproșez, se bate, e agresiv. Dată viitoare o să dea pasă dacă mai vrea să mai joace, dacă nu să stea pe bancă, că acum am soluții.
Mă bucur că vine întreruperea asta. O să vină și fundașul dreapta. Încă o dată o spun, Deian nu e fundaș dreapta, chiar dacă se încăpățânează el. Va urca mai sus unde cred eu că dă randament mai bun. (Cei de la CFR) Ei au simțit că Dinamo are calitate, au fost momente bune în joc."
În plus, antrenorul lui Dinamo s-a arătat fascinat de banca de rezerve a CFR-ului și este convins de faptul că trupa lui Dan Petrescu va câștiga cel de-al 5-lea titlu consecutiv fără probleme: "E o echipă bună. Ei au de suferit. Jucând și în Conference League, acuză o oboseală. Dar eu sunt sigur că vor lua din nou campionatul. Au lot foarte bun, ați văzut cine a intrat după pauză, m-a luat capul când am văzut. Sunt sigur că altfel vom aborda meciurile după pauză.", a mai declarat antrenorul lui Dinamo.
LGiți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00