Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Concordia Chiajna - Chindia 2-1 | Trupa lui Ianis Zicu are prima șansă la promovarea în Liga 1

Romeo Ene

Publicat 21/05/2022 la 18:26 GMT+3

Primul baraj al zilei, dintre Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște s-a încheiat cu succesul ilfovenilor, scor 2-1, după ce au fost conduși.

Chiajna - Chindia, tur baraj

Credit imagine: facebook

Returul se joacă duminica viitoare, iar Chindia tremură serios pentru rămânerea în Liga 1, după ce părea că nu va avea emoții în acest sezon cu retrogradarea.
Prima repriză a fost săracă în ocazii, cele două echipe luând contactul cu cealaltă. Trupa lui Emil Săndoi a fost aproape de a înscrie în minutul 29, atunci când Raul Palmes, fundașul Concordiei, a fost aproape de autogol. Nini Popescu putea deschide scorul pentru gazde, dar șutul său s-a dus puțin pe lângă poarta lui Căbuz, deși a fost expediat de la mare distanță.
Fără șut pe poartă în prima repriză, Săndoi l-a înlocuit pe Passaglia cu Sila pentru a forța deschiderea scorului. Acest lucru s-a întâmplat în minutul 50, după o centrare a lui Șerban care a fost respinsă în bară, iar Daniel Florea a expediat un șut puternic ce l-a învins pe portarul ilfovenilor, Marius Aldescu, de doar 18 ani.

Chiajna a întors rezultatul

Târgoviștenii nu au ținut mult de avantaj, iar 7 minute mai târziu, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după un fault al lui Șerban asupra lui Carol Taub. Adrian Voicu a transformat lovitura de pedeapsă, însă nu avea să fie ultima reușită a meciului.
CITEȘTE ȘI:
În minutul 68, Concordia Chiajna avea să facă 2-1, după un autogol al lui Andrei Pițian. Acesta a făcut o greșeală care ar putea să o coste pe Chindia în perspectiva returului, după ce a încercat să respingă o centrare expediată de Borta, însă a trimis în propria poartă.
S-a terminat 2-1 pentru Concordia Chiajna, care are prima șansă de a promova în Liga 1. Chindia a expediat un singur șut pe poartă în meciul de la Chiajna, iar trupa lui Săndoi are nevoie de un succes pentru a spera la rămânerea în Liga 1.
De când există barajul de retrogradare/promovare, o singură echipă de liga a doua a reușit să elimine una de Liga 1. S-a întâmplat în sezonul trecut, atunci când Mioveni a trecut de Hermannstadt, sibienii revenind în primul eșalon după acest sezon. Al doilea baraj al zilei are loc începând cu ora 20:30, între U Cluj și Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo