Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Condiția pusă de Rednic pentru o revenire istorică la Dinamo! "Puriul", atac la Contra și Mureșan

Nicu Savin

Publicat 16/06/2022 la 23:09 GMT+3

Mircea Rednic a dezvăluit că mai multe organizații DDB i-au propus să revină la Dinamo. Deși a fost data afară acum câteva luni și echipa a retrogradat, "Puriul" nu ar refuza să revină, dar pune o condiție categorică.

Mircea Rednic

Credit imagine: facebook

Mircea Rednic a avut 5 mandate la Dinamo, ultimul dintre ele încheindu-se brusc, printr-o demitere oarecum surprinzătoare la vremea respectivă. La finalul anului trecut, Rednic a fost dat afară și înlocuit cu Flavius Stoican, principalul artizan al acelei mutări fiind Iuliu Mureșan, care nu a fost niciodată în relații bune cu Rednic
Îndepărtarea tehnicianului de 60 de ani s-a dovedit a fi o greșeală. Stoican a rezistat doar câteva etape și apoi înlocuit cu Dusan Uhrin, dar Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie. Deocamdată nu s-a anuțat cine va fi antrenorul echipei în liga secundă și nu ar fi exlus ca Rednic să revină în "Groapă".
Citește și:

Mircea Rednic, dispus să revină la Dinamo

Acesta a recunoscut că mai multe organizații județene din cadrul DDB i-au propus să preia echipa. "Puriul" nu ar spune nu unei reveniri, însă a condiționat acest lucru. Antrenorul nu mai vrea să ajute clubul cu bani, așa cum s-a întâmplat în precedentele mandate. În același timp, Rednic nu a ezitat să-i taxeze pe Cosmin Contra sau Iuliu Mureșan.
"Mi s-a propus să fiu antrenor la Dinamo de către cei de la DDB, 17-18 județe. Am zis că vin la Dinamo, dar nu bag un leu. Cum să bag eu bani să îl plătesc eu pe Filip. Am zis în ce condiții vin. Cei de la DDB mi-au propus, nu cei din conducere. Nu cei de la București.
DDB nu știu dacă a fost vreodată unit și până nu există transparență sunt probleme mari. Am zis că vin ca antrenor, dar nu bag un ban. Ce să fac, să plătesc eu toate prostiile pe care le-a făcut Iuda, Contra cu toți jucătorii aduși pe nu știu ce salarii. Să îl plătesc și pe domnul strateg care încă mai e. Nu l-am văzut să își dea demisia și să renunțe la salarii. Încă mai apare în acte", a spus Rednic la Digi Sport.
DDB a făcut o ofertă publică pentru a deveni acționar majoritar la Dinamo și se pare că majoritatea reprezentanților suporterilor îl preferă pe Rednic pe bancă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo