Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută

Romeo Ene

Publicat 15/01/2022 la 14:21 GMT+2

Deian Sorescu este jucătorul pe care dinamoviștii speră să obțină o sumă importantă de bani dintr-un transfer în această iarnă, iar mijlocașul a primit mai multe oferte.

Marius Tomozei și Deian Sorescu

Credit imagine: facebook

S-a vehiculat în această pauză competițională un interes din partea Universității Craiova, unor cluburi din Arabia Saudită, dar, cel mai probabil, Sorescu va ajunge în Polonia, la ocupanta locului 3, Rakow.
ProSport precizează că dinamoviștii solicită un milion de euro pentru jucător, însă suma ar putea fi achitată în trei tranșe, cu condiția ca 700.000 de euro să fie virați în conturile clubului încă de săptămâna viitoare.

Sorescu, aproape de un transfer în Polonia

Deian Sorescu a fost protagonistul unui transfer în străinătate încă din vara lui 2021, însă Dinamo nu l-a vândut atunci din cauza procedurii de insolvență, care presupunea ca jucătorul să fie vândut în funcție de cota pe care o avea pe site-ul de specialitate Transfermarkt.
Citește și:
Problema a fost, în cele din urmă, rezolvată, iar mijlocașul poate pleca în această iarnă din Ștefan cel Mare. Clubul din Polonia a aflat condițiile în care îl poate transfera pe jucătorul adus de dinamoviști de la ASU Politehnica Timișoara: 700.000 de euro pe loc, 150.000 la vară, iar restul de 150.000 iarna viitoare.
În total, Dinamo ar încasa un milion de euro din vânzarea lui Deian Sorescu, exact suma solicitată de conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Administratorul judiciar al dinamoviștilor, Răzvan Zăvăleanu, și-a dat acordul pentru efectuarea acestui transfer.
Rakow Czestochowa este echipa din Polonia care are cele mai mari șanse de a-l transfera pe Deian Sorescu, însă rămâne de văzut dacă polonezii vor accepta condițiile solicitate de dinamoviști. Damac, fosta echipă a lui Constantin Budescu, s-a arătat și ea interesată de serviciile celui mai bun marcator dinamovist din acest sezon.
Sorescu a fost în centrul atenției după meciul pierdut de Dinamo la Mioveni, la finalul anului trecut, în care a fost dezbrăcat de suporterii dinamoviști: "M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. Îmi găsesc greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi.", declara Sorescu, după partida cu Mioveni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo