S-a vehiculat în această pauză competițională un interes din partea Universității Craiova, unor cluburi din Arabia Saudită, dar, cel mai probabil, Sorescu va ajunge în Polonia, la ocupanta locului 3, Rakow.
ProSport precizează că dinamoviștii solicită un milion de euro pentru jucător, însă suma ar putea fi achitată în trei tranșe, cu condiția ca 700.000 de euro să fie virați în conturile clubului încă de săptămâna viitoare.

Sorescu, aproape de un transfer în Polonia

Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 15 MINUTE
Deian Sorescu a fost protagonistul unui transfer în străinătate încă din vara lui 2021, însă Dinamo nu l-a vândut atunci din cauza procedurii de insolvență, care presupunea ca jucătorul să fie vândut în funcție de cota pe care o avea pe site-ul de specialitate Transfermarkt.
Citește și:
Problema a fost, în cele din urmă, rezolvată, iar mijlocașul poate pleca în această iarnă din Ștefan cel Mare. Clubul din Polonia a aflat condițiile în care îl poate transfera pe jucătorul adus de dinamoviști de la ASU Politehnica Timișoara: 700.000 de euro pe loc, 150.000 la vară, iar restul de 150.000 iarna viitoare.
În total, Dinamo ar încasa un milion de euro din vânzarea lui Deian Sorescu, exact suma solicitată de conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Administratorul judiciar al dinamoviștilor, Răzvan Zăvăleanu, și-a dat acordul pentru efectuarea acestui transfer.
Rakow Czestochowa este echipa din Polonia care are cele mai mari șanse de a-l transfera pe Deian Sorescu, însă rămâne de văzut dacă polonezii vor accepta condițiile solicitate de dinamoviști. Damac, fosta echipă a lui Constantin Budescu, s-a arătat și ea interesată de serviciile celui mai bun marcator dinamovist din acest sezon.
Sorescu a fost în centrul atenției după meciul pierdut de Dinamo la Mioveni, la finalul anului trecut, în care a fost dezbrăcat de suporterii dinamoviști: "M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. Îmi găsesc greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi.", declara Sorescu, după partida cu Mioveni.
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Dinamo ajunge la 10 transferuri în această iarnă! Mutare de la o echipă de play-off
IERI LA 13:23