Dinamoviștii nu au mai reușit să câștige din luna august, atunci când învingeau tot trupa ilfoveană, însă Rednic primește în continuare un vot de încredere din partea lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului.
În perioada de iarnă va urma o nouă schimbare masivă de jucători, astfel foarte mulți dintre cei care evoluează în prezent pentru Dinamo vor pleca, în schimb vor fi aduși fotbaliști de o mai mare calitate.

Mircea Rednic rămâne la Dinamo

Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 10 ORE
Răzvan Zăvăleanu a oferit o prima reacție după înfrângerea cu Clinceni, iar acesta a precizat faptul că strategia din pauza de iarnă va fi făcută de Mircea Rednic.
Mai mulți jucători vor pleca din Ștefan cel Mare, ca urmare a prestațiilor dezamăgitoare din acest sezon. În plus, conducătorul "câinilor" s-a arătat îngrijorat de situația echipei, fiind lipsit de soluții: "Nu sunt persoana potrivită care să vorbească despre ce au făcut jucătorii pe teren. Eu pot să vorbesc doar despre insolvenţă, despre procedură. Dăm credit antrenorului, asta e situaţia, sperăm să o scoatem la capăt. Salariile sunt la zi, sunt plătite, sunt competitive, bune pentru Liga 1.
Nu ştiu ce se îmtâmplă, dacă mă uit la lot cred că e unul bun. Nu ştiu ce trebuie să facem să ieşim de aici, dar administrativ stăm bine. Orice am face noi, nu avem ce face dacă jocul nu merge, nu iese.
Rămâne să facem o şedinţă în perioada următoare, să vedem pe cine aducem, cine pleacă. Mircea Rednic decide ce se întâmplă, el îşi face strategia pentru perioada din iarnă. E exclusă plecarea lui Rednic, mergem cu el şi în 2022, fără probleme.", a spus Zăvăleanu la Look Sport +.
Citește și:
În urma acestui eșec dureros, Dinamo rămâne pe locul 15, cu 9 puncte după 18 etape, în timp ce Clinceni este ultima clasată, cu 7 puncte.
Pentru trupa lui Rednic urmează duelul cu Chindia Târgoviște, de pe teren propriu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM 13 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 13 ORE