Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conflictul de la Dinamo dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu, capitol final? "Ar fi ultimul gest, ar fi chiar culmea"

Andrei Nicolae

Actualizat 19/10/2021 la 22:02 GMT+3

Iuliu Mureșan a vorbit pe marginea acestui subiect și a mărturisit că episodul dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu este un capitol încheiat, iar situația de la Dinamo este una liniștită.

Deian Sorescu (Dinamo)

Credit imagine: facebook

Dinamo București nu câștigă de săptămâni bune în Liga 1, iar situația din sânul echipei este tensionată, chiar dacă Mircea Rednic are doar două jocuri de când a revenit pe banca tehnică.
La ultimul meci cu Gaz Metan Mediaș, pierdut cu 2-1, antrenorul l-a schimbat pe Deian Sorescu încă de la pauză. După joc, între cei doi a izbucnit un conflict, care a fost pe punctul să degenereze. Fotbalistul i-a reproșat lui Mircea Rednic unele lucruri, iar antrenorul și-ar fi ieșit din minți, potrivit Digi Sport.

Conflictul de la Dinamo dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu, capitol încheiat?

Iuliu Mureșan a vorbit pe marginea acestui subiect și a mărturisit că episodul dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu este un capitol încheiat, iar situația de la Dinamo este una liniștită.
Mircea Rednic
"Nu e o problemă. Nu își permite. Spuneți-mi un jucător care își permite să sară la antrenor. Ar fi ultimul gest, ar fi chiar culmea. Acel jucător nu ar mai avea ce căuta cât este acel antrenor. Sunt două variante, ori o îngropi repede și îi împaci ori pleacă cineva și atunci pleacă jucătorul, e normal. E un capitol închis, clar.
Am vorbit azi cu băieții, cu Deian și era liniștit. Și la sport mai răspunzi, mai faci un fault. Fotbaliștii au personalitate. Mi s-a întâmplat și mie să îmi răspundă jucători și să trec cu vederea, am avut înțelepciunea să știu să trec peste și lucrurile să fie ok după o zi sau două. Fotbal fără fotbaliști nu se poate", a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport Special.

Tomas Vestenicky, omul așteptat să resusciteze ofensiva

Dinamo a marcat doar 10 goluri în primele 12 etape din campionat și are nevoie ca de aer de un om de gol. Luni, clubul din Ștefan cel Mare a anunțat că atacantul polonez Tomas Vestenicky, care a fost în probe în ultimele zile, este noul jucător al echipei, convingându-l pe Rednic că merită o șansă.
Fanii speră ca Vestenicky să fie omul care să resusciteze ofensiva, dar problema slovacului este că cifrele nu sunt de partea sa. Deși are 25 de ani, Vestenicky a înscris numai 21 de goluri la nivel profesionist: 16 pentru slovacii de la Nitra, unde a jucat 47 de meciuri între ianuarie 2018 și iunie 2019, și 5 pentru Cracovia, pentru care a jucat 73 de meciuri în mai multe perioade.
Vestenicky a fost jucătorul celor de la AS Roma între 2014 și 2016, dar nu a jucat decât la echipele de juniori ale capitolinilor. În vara acestui an, atacantul a semnat cu Chaika Peschanokopskoe, echipă de ligă secundă din Rusia, dar a întrerupt înțelegerea după numai 8 zile, iar acum a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber.
Debutul lui Vestenicky în tricoul alb-roșu ar putea avea loc în derby-ul cu Rapid, programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 20:30, contând pentru a 13-a etapă a Ligii 1.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo