Concret, mijlocaşul primise o suspendare de două etape în sezonul trecut, pe vremea când evolua la Astra. La două zile distanţă, el a plecat în Arabia Saudită, la Damac FC şi a evoluat acolo fără să stea vreun meci "pe bară".
LPF, prin vocea lui Justin Ştefan, secretarul general, a lămurit situaţia şi a precizat faptul că mijlocaşul are drept de joc pentru meciul cu Dinamo. Budescu este unul dintre cele 3 transferuri realizate de FCSB în această pauză competiţională.
Celelalte două achiziţii sunt Claudiu Keşeru, de la Ludogorets şi Valentin Gheorghe, de la Astra.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
IERI LA 19:47

Budescu, gata să debuteze la FCSB

S-a vehiculat foarte mult în ultimele zile faptul că Budescu nu ar avea drept de joc cu Dinamo, ba chiar au apărut informaţii conform cărora jucătorul s-ar fi accidentat la antrenament, dar se pare că acesta este apt de joc.
Justin Ştefan, secreatarul general al LPF, a oferit un punct de vedere lămuritor: "Am discutat cu cei de la FRF, Budescu și-a ispășit suspendarea, nu este niciun fel de problemă. El a primit două etape de suspendare, dar a rămas legitimat la Astra până la data de 15 februarie.
Clubul a disputat două jocuri până când el a fost transferat de Damac, astfel că și-a ispășit suspendarea. Din punctul meu de vedere poate juca fără probleme cu Dinamo, așa mi s-a transmis", a precizat acesta, pentru Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Mijlocaşul lui FCSB fusese eliminat într-o partidă dintre Astra şi FC Argeş, din sezonul trecut, însă transferul în Arabia Saudită s-a oficializat pe 15 februarie. Până atunci, Astra a disputat două partide, iar jucătorul şi-a ispăşit pedeapsa.
Edi Iordănescu are pe lista de absențe cei mai buni jucători din lot. Tănase, golgheterul echipei, s-a accidentat la gleznă cu CFR, după ce a călcat strâmb, și va sta mai mult de o lună pe margine.
Florinel Coman va absenta și mai mult, după accidentarea din meciul cu Sepsi. El a mers la Londra pentru operație și se estimează că va lipsi aproape trei luni.
Partida dintre FCSB și Dinamo este programată duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
22/05/2022 LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
22/05/2022 LA 16:27