Dinamo parcurge cel mai slab sezon din istoria clubului. După eșecul cu CSU Craiova, scor 1-6, "câinii" au atins o bornă negativă fără precedent, iar perspectivele sunt sumbre privind salvarea de la retrogradare.
Fanii și-au pierdut răbdarea și cer urgent înlocuirea lui Flavius Stoican. Viitorul antrenorului va fi hotărât în cadrul unei ședințe între toți acționarii, dar soarta sa pare pecetluită. De altfel, fanii au anunțat deja că Iuliu Mureșan s-ar fi decis deja să plece, președintele nefiind nici măcar în tribune la duelul de aseară cu Craiova.
Citește și:
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
ACUM 4 ORE

Cornel Dinu, atac vehement la Flavius Stoican

Însă nu doar fanii vor schimbarea lui Stoican. Cornel Dinu a avut un discurs vehement la adresa antrenorului de 45 de ani, povestind și un episod hilar din momentul în care tehnicianul a fost numit la Dinamo după demiterea lui Rednic.
"Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfriorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri. Spui <<Domnul Mureşan, am, plecat!>>. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo.
Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit nu acest cocktail, e un carcaletele de echipă.
Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.
După meciul cu Craiova, Stoican a lăsat să se înțeleagă că nu se va opune unei plecări, dacă oamenii din conducerea clubului vor considera necesar acest lucru. În acest context e aproape sigur că Dinamo va avea un nou antrenor pe finalul de campionat, dar e posibil ca Stoican să rămână până la începutul săptămânii viitoare, pentru a pregăti meciul cu UTA de peste două zile.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26