Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Craiova a spulberat-o pe Bielefeld în primul amical al verii! Noua achiziție a oltenilor, în tribune

Nicu Savin

Actualizat 26/06/2022 la 20:36 GMT+3

Universitatea Craiova a câștigat cu 4-1 amicalul cu Arminia Bielefeld, ceea ce a fost primul meci jucat de olteni cu Laszlo Balint pe bancă. La meciul din Austria a fost prezent și brazilianul Raul Silva, primul transfer notabil realizat de formația din Bănie.

Laszlo Balint

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova a început cu dreptul campania de meciuri amicale din cantonamentul din Austria. La prima partidă cu Lszlo Balint pe bancă, oltenii au surclasat-o pe Arminia Bielefeld, formație care a retrogradat din Bundesliga în sezonul trecut.
La pauză a fost 1-0 pentru echipa din Bănie, după golul marcat din penalty de Alex Ivan, în minutul 4. În repriza secundă, Markovic a reușit o dublă în minutele 52 și 60, după care nemții au redus din diferență prin Gabauer, în minutul 73. Scorul final a fost stabilit de Ante Roguljic, în minutul 81.
Citește și:

Universitatea Craiova l-a transferat pe Raul Silva

Conform as.ro, la meciul cu Bielefeld a asistat și brazilianul Raul Silva. Fundașul central de 32 de ani este primul transfer important realizat de olteni în această vară.
Acesta a semnat un contract pe doi ani, venind liber de contract. În sezonul trecut, brazilianul a evoluat la Estoril, în prima ligă portugheză, acolo unde a fost împrumutat de Braga. Silva a jucat în Brazilia la formații precum Atletico Paranaense sau Sport Recife, iar în Europa a mai evoluat la Maritimo, în afară de Estoril și Braga.
Craiova mai are programate încă 3 meciuri de pregătire în Austria, cu Kapfenberg (27 iunie), Qarabag (29 iunie) și Heidenheim (3 iulie). Oltenii vor începe meciurile oficiale la mijlocul lunii iulie, când va avea loc prima etapă din campionat. La doar câteva zile, Craiova va juca prima manșă din turul doi preliminar din Conference League, cu albanezii de la KF Vllaznia. Returul va fi pe 28 iulie, pe Oblemenco.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo