Meciul Alkmaar – CFR Cluj, programat joi, de la ora 19:45, în Europa Conference League, va fi primul oficial al lui Cristi Balaj în postură de președinte al clubului ardelean. Fostul președinte al Agenției Naționale Anti-Doping a efectuat deplasarea cu echipa în Olanda, iar în această seară a fost prezentat oficial.
"Bun venit în familia CFR, Cristi Balaj!
Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de astăzi, Cristi Balaj, fostul mare arbitru al României și fost președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, este noul președinte al echipei CFR 1907 Cluj. Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe performanțe la conducerea echipei noastre!", a anunțat CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Cristi Balaj și-a prezentat obiectivele

Cristi Balaj a oferit și primele declarații din noua postură, pentru CFR Cluj TV.
"Încep încrezător, pentru că există perspective. Am încredere că alături de cei din staff, jucători, conducere, vom face lucruri frumoase împreună. CFR Cluj a obținut performanțe care ne obligă să menținem un standard pe măsura așteptărilor. Suporterii și fotbalul românesc au nevoie de echipe bune. CFR Cluj îmi doresc să fie o echipă care câștigă campionatul, așa cum spuneam, într-o clasă de olimpici", a susținut fostul arbitru internațional.
Cristi Balaj a dezvăluit și cum a ajuns la CFR Cluj:
"Totul a pornit de la un telefon, eram în vacanță. A existat o oarecare reticență, pentru că nu știam oamenii de aici. Am venit la Cluj la insistențele lui Dan Petrescu, i-am promis că voi veni să discutăm. M-am ținut de cuvânt".
Vreo 6 ore au durat discuții. Cele de contract s-au rezolvat în 7-8 minute, după cum a dezvăluit oficialul: "A fost important pentru mine ce se dorește, ce așteptări sunt. Am ajuns la concluzia că CFR Cluj are potențial de dezvoltare la un nivel incredibil. Cel mai mult mi-a plăcut că se dorește înființarea unei academii de fotbal ".
Primul meci din postura de oficial este joi, la Alkmaar. Înaintea acestui joc, situația în grupă este următoarea: Alkmaar – 7 puncte, Jablonec – 4p, Randers – 3p, CFR Cluj – 1p.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00