Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristi Bălgrădean, aproape de o plecare de la CFR Cluj! Unde ar putea ajunge portarul

Andrei Nicolae

Actualizat 20/11/2021 la 13:04 GMT+2

O formație din Cipru ar putea fi următoarea destinație a lui Cristi Bălgrădean, portarul echipei campioane CFR Cluj

Cristi Bălgrădean

Credit imagine: Getty Images

Cristi Bălgrădean (33 ani) ar putea pleca chiar în iarnă de la CFR Cluj. El a devenit portarul titular al campioanei României, apărând în 11 din ultimele 13 jocuri ale ardelenilor.
Goalkeeper-ul a ajuns la CFR Cluj în 2020, după o despărțire cu scandal de FCSB. El s-a integrat însă rapid la echipa din Gruia. În sezonul trecut a fost o piesă importantă, când clubul a cucerit al patrulea titlul consecutiv în Liga 1.

Cristi Bălgrădeana păstrat poarta intactă în 7 din 11 meciuri în acest sezon în Liga 1

Potrivit Digi Sport, care citează presa din Cipru, Bălgrădean este lista de achiziții a unei formații de primă ligă, iar portarul nu ar refuza o mutare care s-ar putea realiza în iarnă.
"Nu este exclus ca mutarea să se producă în următoarea perioadă de transferuri. Bălgrădean a jucat printre altele la Steaua (n.r.- FCSB), Craiova și Dinamo București", scriu ciprioții de la Kerkida.
Cristi Bălgrădean are evoluții apreciate și în acest sezon. El are 7 meciuri din 11 în care nu a primit gol. Cristiano Figueiredo, Otto Hindrich și Karlo Letica se vor lupta pentru un loc între buturile CFR-ului, dacă Bălgrădean va părăsi gruparea din Gruia. O mutare în Cipru ar însemna și prima experiență în străinătate pentru Cristi Bălgrădean.
CFR Cluj este lider în Liga 1, dar clubul se confruntă cu mari probleme financiare, iar șefii din Gruia pregătesc intrarea în insolvență. Campioana României are datorii importante, iar jucătorii și ceilalți angajați ai clubului nu și-au mai primit salariile de 3-4 luni.
În plus, CFR ar avea să le plătească peste 1 milion de euro despăgubiri celor pe care i-a dat afară în ultimii ani, printre care se remarcă și antrenorii Edi Iordănescu și Marius Șumudică. Oficialii clubului alb-vișiniu vor să readucă echipa pe linia de plutire prin intermediul unei proceduri de insolvență.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Manchester City v Everton, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo