Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Croitoru, aproape de a bate palma cu o altă echipă din Liga 1, după ce s-a despărțit de FC Botoșani

Nicu Savin

Publicat 09/06/2022 la 11:12 GMT+3

Marius Croitoru este asaltat de oferte după anunțul despărțirii sale de FC Botoșani. Antrenorul a recunoscut că este în discuții cu mai multe cluburi, dar se pare că este foarte aproape a ajunge pe banca celor de la U Craiova 1948, formație care a încheiat colaborarea cu Nicolo Napoli.

Marius Croitoru a rabufnit la finalul partidei

Credit imagine: Eurosport

Marius Croitoru s-a despărțit acum câteva zile de FC Botoșani, echipă la care a activat ca antrenor în ultimele 3 sezoane. Chiar dacă performanțele obținute la clubul din Moldova au fost peste așteptări, neînțelegerile cu șefii echipei au dus la acest deznodământ.
Croitoru a demonstrat la Botoșani că poate face o treabă excelentă fără bugete uriașe, astfel că este un atrenor la mare căutare. La un moment dat s-a zvonit că acesta îl va înlocui pe Toni Petrea la FCSB, dar conducerea roș-albaștrilor mizează în continuare pe tehnicianul din sezonul trecut, astfel că alte cluburi l-au contactat deja pe Croitoru.
Citește și:

Marius Croitoru, aproape de U Craiova 1948

Conform digisport.ro, U Craiova 1948 s-a înțeles deja cu fostul antrenor de la Botoșani, dar acesta nu va prelua echipa decât peste aproximativ 10-15 zile. Oltenii nu au ajuns la un acord cu Nicolo Napoli pentru prelungirea contractului, astfel că italianul a plecat pentru a 8-a oară de la club, un record greu de egalat în fotbalul românesc.
Sursa citată notează că Napoli nu a acceptat o clauză prin care putea fi demis, fără despăgubiri, după primele 10 etape din sezonul viitor, dacă echipa era mai jos de locul 8.
Astfel s-a ajuns la varianta Croitoru, iar acesta pare încântat de posibilitatea de a continua în Liga 1, la o echipă cu pretenții pentru viitor, cel puțin la nivel declarativ. Croitoru a confirmat că este în negocieri cu mai multe cluburi, dar a refuzat să dea nume.
"După ce a apărut știrea în presă (n.r. că a plecat de la Botoşani), telefonul meu a început să sune și nu vă mint că discut cu mai mulți oameni. Tot cu un club de Liga 1. Voi alege cel mai bun proiect. Să vedem și cum va decide Dumnezeu, dar până acum am ales bine. Nu este normal față de oamenii cu care am discutat să vă spun cine mă dorește", spunea Croitoru imediat după plecarea de la Botoșani.
Marius Croitoru nu a antrenat niciun club în afară de FC Botoșani până acum. Cea mai mare performanță a sa ca antrenor este calificarea în cupele europene cu formația moldavă, în sezonul 2020-2021.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo