FC Botoșani și CS U Craiova s-au duelat în etapa cu numărul 18 din Liga 1. Moldovenii lui Croitoru și oltenii lui Reghecampf au remizat la finalul unei partide din care greșelile de arbitraj au ținut capul de afiș la Botoșani. Elvir Koljic a deschis scorul în minutul 31 cu o execuție superbă, dar Herve Kage a egalat la doar 4 minute distanță. Oaspeții au primit și un penalty, dar Andrei Ivan a ratat.
Apoi a urmat cea mai controversată fază a partidei. În minutul 42, atunci când francezul Malcom Edjouma a înscris pentru FC Botoșani, Dawa a prelungit mingea în careu, dar acesta se afla în offside, un offside clar. Tușierul Bogdan Gheorghe nu a avut nimic de spus, astfel că reușita moldovenilor s-a consemnat pe tabelă. Mai apoi, Gustavo a adus egalarea pentru oaspeți în minutul 58.
În urma acestui meci, CS U Craiova urcă o poziție, până pe locul 4, cu 29 de puncte după 18 etape. FC Botoșani, de partea cealaltă, urcă și ea o poziție, până pe 6, ultimul loc de play-off, cu 29 de puncte după 18 etape. PentruFC Botoșani urmează meciul cu UTA Arad, în timp ce pentru oltenii lui Reghecampf urmează duelul cu FC Voluntari.
Romanian Liga I
Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova! Meciul cu Rapid, în pericol de a fi amânat
14/01/2022 LA 16:30

FC Botoșani – CS U Craiova 2-2 | Echipele de start

  • FC BOTOȘANI: Pap – Braun, Racovițan, Dawa, Țigănașu – Papa, Edjouma – Kage, Ongenda, Petkovski – Fili. REZERVE: M. Contra, Șeroni, Dragu, Florescu, D. Croitoru, Santos, Silva, M. Roman, Sila. ANTRENOR: Marius Croitoru
  • CS U CRAIOVA: Lazar – Bălașa, Screciu, M. Constantin – Vătăjelu, Căpățînă, Nistor, Bancu – Gustavo, Koljic, Ivan. REZERVE: D. Rusu, Papp, Vlădoiu, Fedele, Cîmpanu, Baiaram, Vînă, Markovic, Al. Crețu. ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Reghecampf vrea un jucător de la CFR Cluj! Unde s-au blocat negocierile dintre cluburi
12/01/2022 LA 12:09
Romanian Liga I
Cum arată 11-le ideal al stranierilor din Liga 1! Cei de la Botoșani și Voluntari domină echipa
09/01/2022 LA 14:41