Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSU Craiova - CFR Cluj 1-1 | Oltenii au obținut un punct la ultima fază a meciului

Nicu Savin

Actualizat 05/02/2022 la 23:21 GMT+2

CFR Cluj a fost la un pas să ia toate punctele din meciul disputat la Craiova, în derby-ul etapei a 24-a din Liga 1, dar campioana a fost egalată la ultima fază a meciului.

CSU Craiova - CFR Cluj (1-1)

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a început anul 2022 cu două remize, 3-3 cu FCSB și 1-1 cu Botoșani, iar starea de spirit în cadrul echipei campioane nu era tocmai bună. În aceste condiții, doar o victorie pe terenul Craiovei putea readuce liniștea în Gruia, iar acesta a fost foarte aproape.
După ce Omrani a trimis în bară în minutul 10, Petrila a deschis scorul 4 minute mai târziu. Tânărul jucător al ardelenilor a prins un voleu superb din afara terenului și Pigliacelli nu a putut interveni, mingea păcălind-ul după ce a lovit pământul în fața sa.
Până la pauză oltenii nu au reușit să creeze pericol la poarta lui Bălgrădean, neavând niciun șut pe poartă. În repriza secundă lucrurile s-au schimbat radical și Craiova a dominat copis.
Citește și:

CSU Craiova - CFR Cluj 1-1 | Ardelenii, egalați din nou la ultima fază

În minutul 53 Papp a reluat cu capul și Bălgrădean a fost bătut, dar a Camora a scos de pe linia porții. Căpitanul CFR-ului a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbele în minutul 85, iar la faza imediat următoare oltenii au ratat încă o șansă uriașă. Markovic a șutat pe lângă Bălgrădean, dar de această dată Manea a fost cel care a respins de pe linia porții și l-a salvat pe goalkeeperul oaspeților.
Forcingul echipei lui Reghecampf a continuat până la final, iar oltenii au fost răsplătiți în cele din urmă. La ultima fază a meciului, Gustavo l-a învins pe Bălgrădean din apropierea porții, după ce portarul reușise două intervenții salvatoare la șuturile lui Crețu și Markovic.
Bălgrădean s-a răfuit cu fanii gazdelor după primirea golului. Hațegan i-a arătat acestuia un avertisment în primă fază, dar apoi l-a eliminat, pentru că portarul a protestat în continaure, astfel că CFR a terminat meciul în 9 oameni.
Așadar, CFR a înregistrat a 3-a remiză la rând în acest început de an, iar în toate partidele campioana fost egalată pe final, cu FCSB și în această seară chiar la ultimele faze. Astfel, avansul ardelenilor față de FCSB s-ar putea reduce din nou, echipa din Berceni putându-se apropia la 6 puncte dacă va câștiga duelul cu FC U Craiova 1948. De partea cealaltă, Craiova a obținut un punct care s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru ocuparea unui loc de play-off.
În etapa viitoare, CFR va juca acasă cu UTA, iar Craiova va da piept, în deplasare, cu Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo