Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSU Craiova - Mioveni 5-2 | Ivan a reușit un "poker", iar oltenii au 5 victorii la rând în Liga 1

Nicu Savin

Publicat 30/10/2021 la 20:55 GMT+3

CS Universitatea Craiova a învins-o pe teren propriu pe CS Mioveni cu 4-2, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din această ediție a Ligii 1.

Andrei Ivan

Credit imagine: Eurosport

CSU Craiova traversează o perioadă fantastică. Echipa lui Reghecampf și-a respectat statutul de favorită și a trecut cu 5-2 de CS Mioveni, în etapa a 14-a din Liga 1. Partida a fost una agreabilă, cel puțin în prima ei parte, asta și pentru că oaspeții au oferit o replică bună.
Andrei Ivan a fost eroul gazdelor în prima repriză. Atacantul dorit de Galatasaray a deschis scorul în minutul 17, când a fost lansat excelent de Nistor, a driblat elegant portarul advers și a trimis în poarta goală. Același Ivan a făcut dubla în minutul 21, transformând cu siguranță un penalty scos de Cîmpanu, iar partida se anunța una ușoară pentru olteni.
Oaspeții au ieșit la joc și au reușit să egaleze, grație dublei lui Bogdan Rusu din minutele 34 și 39. Gazdele au intrat totuși în avantaj la cabine, Ivan reușind hattrick-ul după ce a înscris din nou din lovitură de la 11 metri, în prelungirile primei reprize.
Citește și:

CSU Craiova - CS Mioveni 5-2 | Oltenii continuă seria excelentă

Partea secundă a fost mult mai liniștită, Craiova controlând în mare jocul și forțând golul care să aducă liniștea. Ivan a găsit o pasă genială pentru Gustavo în minutul 76, dar brazilianul nu l-a putut învinge pe Ducan, care a respins în corner. Același Gustavo a ratat din nou șansa desprinderii în minutul 79, Ducan păstrându-i pe oaspeți în meci cu o nouă intervenție salvatoare.
Inevitabilul s-a produs în minutul 83, când Ivan și-a încununat seara extraordinară, învingându-l cu sânge rece pe Ducan după o pasă a lui Houri. Markovic a stabilit scorul final cu un gol de generic, reușit în ultimul minut al prelungirilor.
Așadar, Universitatea Craiova a ajuns la 5 victorii consecutive în Liga 1, consolidându-și poziția a 2-a și apropiindu-se la 5 puncte de liderul CFR Cluj, ardelenii urmând a juca ceva mai târziu cu FC Voluntari în această rundă. În ultima etapă a turului din sezonul regulat, gruaparea din Bănie va juca în deplasare cu Farul. De partea cealaltă, Mioveniul a ajuns la 7 meciuri la rând fără succes și rămâne cu 12 puncte în clasament, ocupând poziția a 12-a. Peste o săptămână, argeșenii vor juca acasă împotriva UTA-ei.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo