Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în precedenta întâlnire cu Farul Constanţa, pierdută cu 0-2, unele lucruri nu au funcţionat, dar speră ca la partida de luni, din prima etapă a play-off-ului, evoluţia formaţiei sale şi rezultatul să fie altul.
"Debutăm în play-off cu un adversar cu care am jucat de curând şi am fost învinşi. Atunci nu am avut o evoluţie foarte bună. Dar îmi doresc ca mâine seară evoluţia noastră şi rezultatul să fie altul, adică să câştigăm. Farul a reuşit să se califice în play-off şi probabil acum are şi alte obiective. Ne aşteaptă o partidă dificilă, dar sper sper ca reacţia să fie alta faţă de ultima întâlnire cu Farul. Au fost câteva lucruri care atunci nu au funcţionat la noi, nu am avut agresivitatea necesară, nu am pasat aşa cum mi-aş fi dorit şi am permis adversarilor să marcheze două goluri. Sper ca mâine seară să nu mai avem parte de asemenea lucruri", a afirmat el.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 5 ORE

Anton Petrea nu ştie dacă portarul Andrei Vlad va fi în lot pentru partida FCSB - Farul

"CFR continuă forma bună arătată în ultimele partide. Au un sezon fantastic. Acum sunt 10 puncte între noi şi ei. Trebuie să fim realişti, va fi destul de dificil, dar atât timp cât sunt şanse trebuie să credem în ele. Cel mai important acum este să ne gândim la meciurile noastre. Lupta uşor-uşor s-a strâns, acum ne desparte doar un punct de Craiova şi va fi destul de dificil. Trebuie să conştientizăm situaţia de azi din clasament şi să încercăm în fiecare meci să scoatem maximum. Am discutat cu patronul, dânsul ne-a încurajat tot timpul. Nu am avut discuţii negative, să spun aşa. Am discutat constructiv, să vedem ce putem face în continuare... în sensul în care să fim realişti cu ceea ce arată clasamentul acum. Şi am încercat să găsim cele mai bune soluţii", a adăugat tehnicianul.
Anton Petrea a menţionat că nu ştie dacă portarul Andrei Vlad, autorul unei gafe în partida pierdută cu FC Argeş, va fi în lot pentru meciul cu Farul.
"Cu Andrei Vlad nu se întâmplă nimic, el este în cadrul lotului, se antrenează. Vom vedea dacă va fi în lot sau dacă va apăra. Încă nu am decis, se poate întâmpla orice. Am discutat cu el, eu încerc mereu să ridic moralul jucătorilor indiferent de evoluţiile lor din teren. Discut cu jucătorii pentru ca pe viitor să nu mai apară erori", a precizat Petrea.
Sursa: Agerpres
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
IERI LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
IERI LA 16:27