Dinamo a rămas fără puncte în deplasare în Liga 1, în meciurile din deplasare, și după partida cu Gaz Metan Mediaș, pierdută cu 2-1. În șase jocuri "afară", gruparea din Ștefan cel Mare are acum un golaveraj 1-18!
Ronaldo Deaconu a fost eroul ardelenilor în această partidă, după ce a marcat două goluri de generic în decurs de 2 minute, de la aproximativ 30 de metri. Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, l-a lăudat pe jucătorul gazdelor, dar a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii cu experiență din echipa lui. Pe Deian Sorescu l-a scos chiar la pauză.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Cum a reacționat Mircea Rednic după o nouă înfrângere suferită de Dinamo în Liga 1

"Ne-a bătut Deaconu! Până la golul lui, meciul a fost echilibrat. Poate chiar cu un plus în dreptul nostru. N-ai ce să faci, golul doi putea fi evitat. Noi am punctat la pregătirea meciului faptul că Deaconu poate face astfel de lucruri, nu l-am blocat.
Am riscat și noi după acele goluri. Nu știu dacă a fost penalty acolo pentru noi, dar așa s-a scris soarta meciului. Au fost două goluri frumoase înscrise pentru Deaconu, iar noi plecăm învinși. E normal să facem schimbări, unii jucători se află într-o lipsă de formă, cum ar fi Sorescu. Jucătorii veniți nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică.
Păcat! Dacă am fi intrat cu 0-0 la pauză, poate altfel ar fi arătat jocul. Ei au avut o posesie mai bună, au o echipă mai omogenă. Normal că sunt supărat, dar trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația asta. Lucrurile vor merge spre bine. Dacă eliminăm cele două goluri, nici Gazul nu a avut alte faze.
Noi mai avem de muncă, normal. Sper ca și jucătorii care vor veni să aducă mai multă concurență la mijlocul terenului. Noi ajungem cu puțini jucători în careu pe faza de atac. Trebuie să le ofer mai multă încredere jucătorilor, dar și jucătorii cu experiență trebuie să se implice mai mult, să fie mai responsabili", a spus Rednic, după înfrângerea de la Mediaș, la Digi Sport.
Dinamo a rămas pe loc de retrogradare și după etapa a 11-a, fiind pe penultima poziția.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00