Dinamo București încearcă să îndrepte lucrurile din mers în Liga 1 și să iasă din pasa neagră în care a intrat. Echipa a fost învinsă în ultimele șase partide și a ajuns pe loc de retrogradare.
Principalul obiectiv din aceste zile este rezilierea contractului cu Dario Bonetti. Dinamo vrea să se despartă de antrenorul italian, dar acesta ar solicita salariul pe un sezon pentru a rezilia contractul.
Romanian Liga I
Dinamo a oficializat astăzi un nou transfer! Cine e omul care l-a impresionat pe Rednic
ACUM 6 ORE
În același timp, Dinamo și-a propus să-l aducă pe Mircea Rednic pe banca tehnică. "Puriul" a confirmat că există discuții, dar acestea nu pot continua atât timp cât clubul nu a reziliat contractul cu Bonetti: "Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură".

Vasile Miriuță: "Dinamo poate să-l pună pe Mircea Rednic director tehnic"

Vasile Miriuță, care s-a aflat și el pe lista bucureștenilor, a venit cu o propunere prin care clubul îl poate aduce pe Rednic fără a ține cont de cazul lui Dario Bonetti.
"Dinamo a jucat bine a doua repriză cu Botoșani, chiar mi-a plăcut, iar jucătorii care au venit, după ce se vor pune la punct, nu vor avea probleme de a rămâne în Divizia A. Important e să-și pună cât mai rapid un antrenor.
Am înțeles că Bonetti are COVID acum, dar poate să-l pună pe Mircea Rednic director tehnic. Are licență, poate sta pe bancă. Mircea Rednic că e un antrenor potrivit pentru Dinamo. Are experiență, tot timpul a ținut cu Dinamo și cred că e potrivit", a spus Miriuță, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.
Dario Bonetti i-ar fi transmis conducerii lui Dinamo că vrea 72.000 de euro pentru a semnat rezilierea.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Romanian Liga I
O nouă echipă din Liga 1 a intrat oficial în insolvență! Șansele de redresare sunt minime
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
FCSB – FC Argeș se joacă! Edi Iordănescu și patru jucători au revenit la antrenamente
IERI LA 07:19