Articol scris de Dani Morar
Dan Nistor a fost exclus din lotul Universității Craiova după remiza cu U Cluj, scor 1-1, soartă pe care a avut-o și Ionuț Vînă. CS Mioveni este formația care și-a arătat interesul pentru mijlocașul român, pe care, primarul Ion Georgescu îl vede drept "cel mai bun mijlocaș din România."
"Îl vrem, conducerea consideră că e cel mai bun mijlocaş central din România. Nu ne interesează în momentul de faţă statutul lui, noi îl vrem, dar nu îl putem aduce la salariul pe care îl are la Craiova. Suntem o echipă micuţă, dar vom creşte. E un jucător născut în Rucăr, a fost la Internaţional Piteşi, apoi la noi. Practic s-ar întoarce acasă.
UEFA Europa Conference League
FCSB, lider detașat în topul suporterilor din Europa! Nicio echipă nu a avut atâția fani pe stadion
12/08/2022 LA 08:24
Îi asigur însă pe toţi iubitorii fotbalului din Mioveni că această echipă nu va retrograda şi vom face tot ce ţine de noi ca echipa să rămână în prima ligă. S-au scris multe lucruri neadevărat despre Mioveni, dar, ştiţi cum e, când lucrurile nu merg, primarul de vină, iar când, merg, nu mai zice nimeni nimic", a spus Ion Georgescu pentru Orange Sport.

CV bogat pentru Dan Nistor

Dan Nistor are un CV foarte bogat și a trecut pe la echipe cu nume ale fotbalului românesc. După ce a reușit să se remarce la Pandurii Târgu Jiu, mijlocașul a prins un transfer în Franța, la micuța echipă, Evian, care pe atunci juca în Ligue 1. Nistor a prins doar 6 meciuri în cele două sezoane petrecute acolo, întorcându-se apoi în România, la Pandurii.
A trecut pe la CFR Cluj și Dinamo, în două rânduri, iar acum, pe final de carieră, caută să prindă cât mai multe meciuri la nivel de primă ligă.
În sezonul trecut, Mioveni a fost prima deasupra liniei de retrogradare, acumulând 31 de puncte, cu 5 mai multe decât Chinia Târgoviște, formație care a trebuit să joace barajul de menținere în SuperLiga.
UEFA Europa Conference League
Echipele românești, tot mai aproape de grupele Conference League! Suma pe care o vor încasa
12/08/2022 LA 08:17
UEFA Europa Conference League
Mirel Rădoi, prima reacție după debutul la Craiova: "Felicitări lui Balint și staff-ului său!"
11/08/2022 LA 20:42