Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Nistor și-a găsit echipă după ce a fost exclus din lotul Craiovei! "E cel mai bun mijlocaș din România"

Cristian Mihală

Actualizat 26/07/2022 la 12:35 GMT+3

Dan Nistor nu va sta prea mult timp fără echipă, după ce Laszlo Balint l-a exclus din lot și se pare că va semna cu CS Mioveni. Mijlocașul este văzut de argeșeni drept cel mai bun din România pe postul pe care evoluează.

Dan Nistor

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Dan Nistor a fost exclus din lotul Universității Craiova după remiza cu U Cluj, scor 1-1, soartă pe care a avut-o și Ionuț Vînă. CS Mioveni este formația care și-a arătat interesul pentru mijlocașul român, pe care, primarul Ion Georgescu îl vede drept "cel mai bun mijlocaș din România."
"Îl vrem, conducerea consideră că e cel mai bun mijlocaş central din România. Nu ne interesează în momentul de faţă statutul lui, noi îl vrem, dar nu îl putem aduce la salariul pe care îl are la Craiova. Suntem o echipă micuţă, dar vom creşte. E un jucător născut în Rucăr, a fost la Internaţional Piteşi, apoi la noi. Practic s-ar întoarce acasă.
Îi asigur însă pe toţi iubitorii fotbalului din Mioveni că această echipă nu va retrograda şi vom face tot ce ţine de noi ca echipa să rămână în prima ligă. S-au scris multe lucruri neadevărat despre Mioveni, dar, ştiţi cum e, când lucrurile nu merg, primarul de vină, iar când, merg, nu mai zice nimeni nimic", a spus Ion Georgescu pentru Orange Sport.

CV bogat pentru Dan Nistor

Dan Nistor are un CV foarte bogat și a trecut pe la echipe cu nume ale fotbalului românesc. După ce a reușit să se remarce la Pandurii Târgu Jiu, mijlocașul a prins un transfer în Franța, la micuța echipă, Evian, care pe atunci juca în Ligue 1. Nistor a prins doar 6 meciuri în cele două sezoane petrecute acolo, întorcându-se apoi în România, la Pandurii.
A trecut pe la CFR Cluj și Dinamo, în două rânduri, iar acum, pe final de carieră, caută să prindă cât mai multe meciuri la nivel de primă ligă.
În sezonul trecut, Mioveni a fost prima deasupra liniei de retrogradare, acumulând 31 de puncte, cu 5 mai multe decât Chinia Târgoviște, formație care a trebuit să joace barajul de menținere în SuperLiga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo