Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj și nu a făcut-o singur, ardelenii perfectând deja câteva transferuri importante. Organigrama clubului s-a schimbat din temelii după scandalul care a zguduit gruparea din Gruia, iar astăzi oficialii campioanei au făcut un nou anunț important.
Alin Minteuan va fi noul antrenor al echipei secunde, care evoluează în Liga a 3-a. Știrea este oarecum surprinzătoare, deoarece cu aproximativ un an în urmă Minteuan declara că nu va mai lucra la CFR atâta timp cât Dan Petrescu va fi acolo. Cei doi au avut un diferend serios în trecut, în urma căruia fostul secund al lui Petrescu a plecat de la echipă.
"Niciodată Minteuan Alin nu va mai mai fi la CFR cât va fi acolo Petrescu. N-am nimic cu nimeni, repet, dar, pur și simplu, nu mai am ce să caut la CFR cu Petrescu antrenor", spunea Minteuan în iulie 2020, într-un interviu acordat pentru Gsp.ro.
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
17/05/2022 LA 14:47

Alin Minteuan a revenit la CFR Cluj

Cei doi au îngropat însă securea războiului și sunt din nou gata să colaboreze pentru bunul mers al lucrurilor la formația ardeleană. Anunțul CFR-ului a fost făcut prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, în care Minteuan și Petrescu au fost fotografiați dând mâna, semn că cei doi s-au împăcat.
"Bine ai revenit în familia CFR, Alin Minteuan!
Avem încă o veste bună pentru voi, dragi CFR-iști! Alin Minteuan revine la clubul nostru și va fi noul antrenor al echipei secunde, formație care evoluează în Liga a 3-a.
Suntem bucuroși că un alt fost mare jucător al clubului nostru revine acasă!
Bine ai revenit acasă, Alin! Hai CFR! ", a fost mesajul postat de ardeleni.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
16/05/2022 LA 12:34
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20