Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, discurs echilibrat după 0-0 cu UTA! Antrenorul, anunț important privind două achiziții

Nicu Savin

Publicat 08/02/2022 la 20:32 GMT+2

Dan Petrescu s-a arătat mulțumit de prestația CFR-ului în meciul cu UTA. Chiar dacă echipa sa nu a câștigat, tehnicianul s-a arătat mulțumit de jucătorii săi și a anunțat că e posibil ca cei doi jucători acontați deja de ardeleni pentru sezonul viitor, Roger și Braum, să se alăture echipei mai repede, probabil înaintea startului play-off-ului.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a ajuns la a 4-a remiză consecutivă în startul lui 2022. După ce au fost egalați pe final în partidele cu FCSB, FC Botoșani și Universitatea Craiova, ardelenii nu au reușit să treacă nici de UTA. Deși partida a fost una cu ocazii mari de ambele părți s-a terminat 0-0, iar la gruparea ardeleană se poate vorbi de o criză.
În ciuda rezultatului nefast, Dan Petrescu a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi, subliniind încă o dată că nu a avut timp să pregătească acest joc.
"Măcar nu am mai fost egalați în ultimul minut. Avem două lucruri pozitive, că nu am luat gol și că nu am fost egalați pe final. Au dat tot ce au avut mai bun jucătorii. S-a nimerit să fie Deac cel mai bun de la noi și i-am zis că nu sunt supărat că a ratat cu poarta goală. Dacă nu alergi și nu te implici, atunci sunt supărat.
Îmi pare rău de Bordeianu, dar a trebuit să risc și să joc cu doi atacanți. Când ai 5 ocazii mari, trebuie să câștigi meciul. În tur, am câștigat la ei fără să avem ocazii mari, dar acum s-a întors. Știți că după 0-0 eu nu sunt supărat, dar în acest context, mă deranjează.
Nu am avut timp să pregătim acest deloc, dar ne gândim la meciul cu Mediaș, care a bătut-o pe UTA, deci vă dați seama ce greu o să ne fie și acolo. Îmi pare rău pentru Neguț, a avut două ocazii rarisime, ar fi fost un debut ca titular frumos. Nu am ce să le reproșez, chiar dacă am făcut 0-0.", a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu a anunțat că Roger și Braum ar putea ajunge mai repede la CFR Cluj

CFR a perfectat deja două transferuri pentru sezonul viitor. Este vorba despre brazilianul Roger, de la UTA, respectiv Christopher Braum, de la FC Botoșani. Deși înțelegerea a fost că cei doi să ajungă în Gruia din vară, Dan Petrescu speră că aceștia să fie aduși mai repede, probabil înainte de startul play-off-ului.
"Avem nevoie de o victorie etapa viitoare, iar după o să avem un ciclu săptămânal. Mi-a plăcut Roger, poate vine acuma, poate vine la vară. Și Braun putea să vină acum, dar urmează să vedem ce discut cu cei din conducere zilele următoare.", a conchis antrenorul campioanei.
În etapa viitoare, CFR Cluj va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, o echipă cu mari probleme. O victorie este imperios necesară pentru ardeleni, mai ales că avansul față de FCSB va fi probabil de numai 6 puncte de mâine, când FCSB are un meci la îndemână cu Academica Clinceni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo