Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, discurs realist după victoria scurtă cu Farul! A recunoscut că a comis o mare eroare

Nicu Savin

Publicat 02/05/2022 la 00:21 GMT+3

CFR Cluj a câștigat duelul din a șaptea etapă a play-off-ului Ligii 1, impunându-se cu scorul de 1-0 în fața celor de la Farul Constanța. După meci, Dan Petrescu s-a declarat mulțumit numai de rezultat, nu și de joc, dar a menționat că prestația slabă a echipei sale a fost din vina sa.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj s-a impus, pe teren propriu, în meciul cu Farul Constanța, din a 7-a etapă a play-off-ului Ligii 1, scor 1-0. Profitând de absența principalilor marcatori ai echipei lui Gică Hagi, Jefte Betancor și Adrian Petre, campioana en-titre a României a obținut o nouă victorie importantă în lupta pentru titlu.
Marcatorul singurului gol al meciului a fost Daniel Birligea, care a ajuns la începutul acestui an la CFR Cluj. Fotbalistul de 22 de ani a reușit primul său gol în Liga 1, la a treia apariție în tricoul ardelenilor, după o pasă perfectă a lui Omrani, trimisă la capătul unei acțiuni personale superbe.
Citește și:

Dan Petrescu: "Am avut noroc"

La finalul partidei din Gruia, antrenorul CFR-ului a recunoscut că echipa sa a suferit, dar și-a asumat vina pentru acest lucru, menționând că a schimbat în ultima clipă sistemul tactic și asta i-a bulversat pe jucători.
"Am suferit mai mult, nu puțin. În prima repriză, a fost mult mai bună Farul, au avut trei ocazii mari. Jocul lor a fost mai bun și mai eficient. La pauză, am făcut niște schimbări de sistem și de jucători. S-a îmbunătățit jocul, nu cred că Farul a avut vreo ocazie în repriza a doua.
Am marcat un gol foarte important pentru ce va veni. Mă bucură doar victoria, asta e clar. Cei care au intrat pe teren pe parcursul meciului au făcut diferența. În al doilea rând, cred că fanii au un mare merit pentru această victorie, vreau să le mulțumesc. Fără ei nu puteam să câștigăm astăzi, chiar ne-au împins de la spate.
Trebuie să câștigăm la Argeș și, dacă ne prezentăm ca în prima repriză, șansele sunt mici. Dar sincer vă spun... în prima repriză e vina toată a mea. Am pregătit meciul cu trei fundași și în ultima clipă m-am schimbat. Le-am spus la pauză “Chiar dacă jucăm cum jucăm, nu e vina voastră”. E vina mea și am recunoscut. Am avut noroc, că a ieșit bine, altfel eu eram principalul vinovat. Chiar am făcut o greșeală că n-am jucat cu echipa care a jucat în repriza a doua", a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.
CFR Cluj a obținut în această seară a doua victorie consecutivă cu scorul de 1-0 și se menține pe primul loc al clasamentului. Echipa lui Dan Petrescu a acumulat 51 de puncte și are în acest moment 5 puncte peste FCSB, care are un meci mai puțin disputat, urmând a o înfrunta mâine seară pe FC Argeș, de la ora 20:30, și cu 6 puncte mai mult decât Universitatea Craiova.
Următorul adversar al echipei lui Dan Petrescu este FC Argeș, echipă pe terenul căreia se va deplasa CFR Cluj sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:30.
picture

Liga 1 | Lupta la titlu se dă în 3

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo