CFR Cluj a avut o primă parte de sezon perfectă în Liga 1, încheind anul pe primul loc, la 10 puncte distanță de FCSB. Începutul foarte bun sub comanda lui Șumudică a fost continuat în aceeași notă după revenirea lui Dan Petrescu, iar ardelenii sunt mari favoriți să cucerească al 5-lea titlul consecutiv.
Cu toate că lucrurile au mers bine, Dan Petrescu pregătește schimbări majore în cadrul lotului. CFR are un lot extrem de numeros, iar mulți jucători au trecut de prima tinerețe și managerul campioanei este hotărât să renunțe la ei. Acestora li se adaugă și câțiva fotbaliști mai tineri care nu au dat randamentul scontat.
Conform digisport.ro, 10 fotbaliști au fost puși pe lista de transferuri de Dan Petrescu. Denis Alibec (30 de ani), Denis Ciobotariu (23 de ani), Karlo Letica (24 de ani), Cristiano Figueiredo (31 de ani), Guessouma Fofana (29 de ani), Jonathan Rodriguez (31 de ani), Ovidiu Hoban (39 de ani), Denis Rusu (20 de ani), Mihai Butean (25 de ani) și Răzvan Andronic (21 de ani) sunt jucătorii de care CFR ar vrea să scape în această iarnă.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
ACUM O ZI
Citește și:

Dan Petrescu are 3 ținte clare în ianuarie

Dan Petrescu a fost ofertat de echipa națională în această perioadă, dar a refuzat în final, preferând să continue munca la CFR. Obiectivul este câștigarea titlului și un parcurs mai bun în Europa în sezonul viitor. "Bursucul" a primit asigurări că va primi întăriri și și-a fixat deja 3 ținte principale pentru perioada de mercato din ianuarie.
În primul rând, CFR va încerca să-l împrumute pe George Pușcaș de la Reading. Internaționanul român a avut un sezon de coșmar până acum în Championship și actuala sa echipă ar vrea să scape de el, însă Dan Petrescu ar fi convins că atacantul îi poate fi de folos.
Alexi Pitu (19 ani) și Constantin Grameni (19 ani) aunt alți doi jucători doriți insistent de "SuperDan" la CFR. Cei doi tineri de la Farul l-au impresionat pe antrenorul CFR-ului, iar oficialii campioanei au început negocierile cu clubul de la malul mării pentru transferurile acestora.
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Un fotbalist de la CFR Cluj are oferte din Germania și Spania! Reacția lui Dan Petrescu
12/01/2022 LA 13:49