Dan Petrescu nu este de acord cu decizia celor de la Rapid de a se despărți de Mihai Iosif. Antrenorul liderului din Liga 1 nu înțelege această decizie și și-a exprimat nemulțumirea față de conducătorii din România la finalul partidei dintre FC Voluntari și CFR Cluj.
Acesta este de părere că în campionatul nostru ar trebui să existe mai multă continuitate pentru a avea performanțe. De asemenea, Dan Petrescu a vorbit și despre situația lui Andrei Prepeliță de la FC Argeș, un alt antrenor din prima ligă care se află sub presiune în acest moment:
"Cum poate să fie Iosif schimbat după rezultatele pe care le-a avut? Sau să fie presiune pe Prepeliță? Eu nu-l cunosc (n.r. pe Prepeliță), dar unde erau acum doi ani? N-am vorbit în viața mea cu el, dar Prepeliță se bate la play-off, erau vai de ei când i-a preluat, erau pe ultimul loc și acum i-a adus aici, dar vor să-l schimbe.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
ACUM 6 ORE
Cum vrei să ai rezultate dacă schimbi antrenorul după o înfrângere? Ar trebui mai multă continuitate. Iosif a făcut o treabă fantastică la Rapid. N-am auzit să dea o declarație urâtă despre alt antrenor, despre adversari. Și-a văzut de treaba lui. Iosif e un antrenor foarte bun, în opinia mea", a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.
Citește și:

Adrian Mutu l-a înlocuit pe Mihai Iosif la Rapid

Adrian Mutu este noul antrenor de la Rapid. În vârstă de 43 de ani, fostul decar al naționalei l-a înlocuit pe Mihai Iosif pe banca tehnică a giuleștenilor și a semnat un contract valabil pe un an și jumătate. El a condus deja primul antrenament al echipei și își va face debutul în partida din weekend cu Academica Clinceni.
"Rapid este un club important al României, mă bucur să fiu aici, dar în același timp sunt concentrat să facem treabă bună și să reușim să avem rezultate și mai bune de-acum încolo. Rapid are un spirit unic, construit de-a lungul atâtor ani, cu niște suporteri ce transmit acea pasiune, pe care am văzut-o întotdeauna în tribune. Au fost alături de noi atunci când am jucat cu echipa națională în Giulești. Este o mare responsabilitate, rezultatele din trecut și istoria ne obligă să dăm 100% pentru acest club", a spus Mutu, citat de site-ul oficial al Rapidului.
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Rapid nu va juca la barajul pentru Conference League nici dacă Sepsi ia Cupa! Reacția lui Mutu
ACUM 8 ORE