Clujenii au ajuns la 9 victorii consecutive fără gol primit în Liga 1, însă meciul cu Argeș ar putea fi ultimul cu Dan Petrescu pe bancă, fiind foarte aproape de preluarea echipei naționale.
"Bursucul" nu a oferit un răspuns concret, însă a precizat că va avea o întâlnire cu patronul CFR-ului pentru a discuta despre posibilitatea ca el să preia echipa națională.
Antrenorul campioanei României are o clauză de reziliere și rămâne de văzut dacă va ajunge la o înțelegere cu Varga pentru a pleca liber, în condițiile în care Răzvan Burleanu anunța zilele trecute că FRF nu este dispusă să plătească nicio clauză de reziliere.
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
IERI LA 07:35
Citește și:

Dan Petrescu anunță luni dacă va prelua naționala

Dan Petrescu va anunța luni dacă va prelua echipa națională, după discuția pe care o va avea cu patronul clujenilor. Federația Română de Fotbal a anunțat că tehnicianul CFR-ului este singura variantă pe care o iau în calcul pentru preluarea postului lăsat liber de Mirel Rădoi: "Astăzi n-aș vrea să vorbesc desre acest subiect. Trebuie să mă întâlnesc cu patronul echipei, apoi peste o zi sau două veți afla mai multe. Încă n-am luat o decizie. Mă voi întâlni cu patronul echipei și vom vedea care e situația.", a spus tehnicianul, la Telekom Sport.
FRF nu dorește să achite 400.000 de euro pentru a-l elibera pe Dan Petrescu de clauza de reziliere, iar Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a precizat faptul că antrenorul nu va pleca gratis: "Atât timp că există o clauză, noi nu ne putem opune, în cazul în care este achitată. În rest, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic. S-a discutat în cadrul clubului, între acționari, iar Dan Petrescu este dorit în continuare. Dorim să dezvoltăm proiectul început, iar Dan Petrescu nu poate pleca fără clauză.", a spus fostul arbitru, la Pro X.
Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR are un parcurs extraordinar în Liga 1, cu 9 victorii consecutive, fără gol primit. Rămâne de văzut dacă tehnicianul va ajunge la un consens cu patronul echipei pentru ca el să devină noul selecționer al României.
Romanian Liga I
Steliano Filip și Plamen Iliev, ca și plecați de la Dinamo! Mureșan anunță noi transferuri
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
IERI LA 13:25