Dan Petrescu a avut un discurs care l-a deranjat pe Marius Șumudică după înfrângerea CFR-ului contra cehilor de la Jablonec, în prima etapă a grupelor Europa League. Antrenorul ardelenilor a lăsat să se înțeleagă că nu-și poate pune amprenta asupra echipei într-un timp atât de scurt, deoarece nu el a făcut pregătirea și nici nu a ordonat transferurile din vară, menționând că în această perioadă trebuie să repare ceea ce s-a făcut greșit înaintea întoarcerii sale la CFR.
Șumudică s-a simțit vizat și a avut o intervenție vehementă, acuzându-l pe Dan Petrescu de faptul că a schimbat foarte mulți jucători de când a revenit în Gruia, iar rezultatele proaste din ultimele 2 meciuri i se datorează doar lui, nu fostei conduceri tehnice.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Dan Petrescu: "Odată ce ai plecat de aici, trebuie să îţi vezi de viaţa ta"

Deși au trecut 3 zile de la declanșarea disputei dintre cei doi antrenori, aceasta este departe de a se fi încheiat. Dan Petrescu a avut astăzi un nou mesaj pentru Șumudică, menționând că nu a acuzat fosta conducere tehnică a echipei și că vorbele sale au fost înțelese greșit. "Bursucul" a adăugat că îi respectă părerea lui Șumudică conform căreia Marian Copilu a fost principalul artizan al performanțelor echipei din ultimii ani, nu antrenorii, dar a specificat că "Șumi" nu ar mai trebui să vorbească despre CFR.
"Dacă făceam eu pregătirea…dar nu am zis că antrenorul trecut a făcut-o greşită. Eu îi doresc multă baftă lui Şumudică şi să aibă rezultatele pe care le-am avut eu, asta îi doresc. Putea să mă sune pe mine, să îmi zică ce vrea şi să rezolvăm problemele. Eu nu am zis că antrenorul de dinainte a făcut rău pregătirea.
E părerea lui Şumudică, trebuie să o acceptăm (n.r despre contribuţia lui Marian Copilu la cele 4 titluri câștigate consecutiv). Aşa mi se pare corect… odată ce ai plecat de aici, trebuie să îţi vezi de viaţa ta. Cât voi mai fi antrenor, eu trebuie să vorbesc de CFR Cluj", a spus Petrescu, citat de as.ro.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00