Antena Sport scrie că Dan Petrescu este aproape de o revenire spectaculoasă în Liga 1, la Academica Clinceni. În acest moment, clubul ilfovean se descurcă prost atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar.
Ilfovenii caută soluții pentru a scăpa de această perioadă grea și Dan Petrescu este ținta lor în acest moment, conform sursei citate. Aceștia vor să realizeze o mutare de senzație și să îl aibă pe Dan Petrescu atât ca antrenor, cât și ca finanțator.
În cazul în care "Bursucul" va refuza oferta, Vasile Miriuță este următorul pe lista celor de la Clinceni.
Romanian Liga I
FCSB, fără bonusuri după transferurile lui Man și Moruțan! Care este motivul
ACUM 4 ORE

Prima reacție de la Academica Clinceni

Ilie Poenaru a avut un parcurs bun sezonul trecut cu Academica Clinceni, reușind să intre în play-off și să se claseze pe poziția 5 la final.
Însă, în această stagiune, formația antrenată de Poenaru nu se descurcă deloc la fel și are înfrângeri pe linie. Nu au reușit să acumuleze niciun punct și ocupă ultimul loc. Ultima înfrângere, cea cu numărul 5, a fost înregistrată cu FC Voluntari, scor 1-0.
Sorin Paraschiv, unul dintre oficialii de la Clinceni, a oferit o scurtă declarație despre aceste speculații apărute în presă.
"Nu, nu știu, nu vorbesc despre asta. Nu știu de unde a apărut această informație", a declarat Paraschiv, potrivit DigiSport.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 20 ORE
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 21 ORE