CFR Cluj nu a obținut decât un punct din deplasarea de la Constanța. Partida s-a terminat fără goluri, deși amebele echipe au avut destule șanse de a câștiga. CFR a oprit la 6 seria succeselor consecutive în Liga 1, dar acest lucru nu l-a deranjat deloc pe Dan Petrescu.
În ciuda faptului că echipa sa nu a câștigat, antrenorul campioanei s-a arătat extrem de încântat de evoluția echipei sale, arătând mult mai mulțumit decât după anumite victorii.
"Meciul a fost excelent, nu dificil. Am făcut un meci foarte bun, față de meciul trecut, când am câștigat 2-0, atitudinea a fost alta, am făcut un meci excelent. Nu cred că Farul a mai suferit într-un alt meci cum a făcut-o cu noi, n-a avut nici posesie. Pressing-ul nostru a fost excelent, nu am ce să le reproșez jucătorilor.
Fotbal
Balint șterge pe jos cu Dan Petrescu: "Și dacă erai drogat, nu ai cum să faci asta"
ACUM 4 ORE
Mie mi s-a părut un meci de Europa League sau preliminarii de Champions League, intensitate maximă. N-a fost ușor nici pentru noi, nici pentru ei.
La 0-0, niciodată nu sunt supărat. Avem 22 de meciuri fără înfrângere. Alții, când fac recorduri, se vorbește despre ei, la noi se uită. Nu putem să fim Barcelona. Voiam să jucăm prost și să batem, dar nu poți mereu", a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.
Citește și:

CFR ar putea pierde din avansul față de FSCB

În urma rezultatului de la Constanța, Farul a acumulat 25 de puncte și este pe locul 5, în timp ce echipa lui Dan Petrescu a ajuns la 42 de puncte și este liderul clasamentului din play-off-ul Ligii 1. FCSB, principala contracandidată a clujenilor, se poate apropia la 5 puncte de CFR în cazul unei victorii în meciul cu FC Argeș, programat mâine, de la ora 19:00.
În următoarea etapă, formația lui Gică Hagi se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar CFR Cluj va juca acasă cu FC Argeș.
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
CFR ar putea pierde un titular de drept în această vară: "Chiar îmi doresc să plec"
ACUM O ZI