Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"

Ion Alexandru

Actualizat 25/05/2022 la 08:57 GMT+3

Dan Petrescu nu mai suportă tratamentul la care este supus în România. Deși a reușit să cucerească al 6-lea titlu al carierei și domină autoritar Liga 1 cu CFR Cluj în ultimii 5 ani, Petrescu nu înțelege de ce este injurat peste tot.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Dan Petrescu susține că nu a cântat împotriva fostei sale echipe la petrecerea de titlu a CFR-ului și este contraiat de atitudinea fanilor și a presei la adresa sa. Ultimele 5 sezoane au reprezentat tot atâtea titluri de camoioană pentru Dan Petrescu la Cluj și în acest an vrea să revină în grupele Champions League cu CFR. Jucătorii de la CFR Cluj au injurat rivala FCSB după succesul din acest an! Dan Petrescu a crescut în Ghencea, a evoluat 5 sezoane la Steaua și a câștigat 3 titluri de campion ca jucător.
"Eu nu înțeleg ce trebuia să facem, să spunem poezii să cântăm imnul «Deșteaptă-te române»? Dar dacă se zice ceva de Steaua, eu nu pot să zic nimic. Nu am cântat nimic. Nu pot să cânt împotriva Stelei. Am făcut istorie acolo, am jucat finală de Champions League, am fost căpitan, golgeterul României de acolo. Pot să uit eu de asta? Nu puteam să îi domolesc. Ce să le zic? Tăceți din gură? Eu sunt înjurat pe toate stadioanele din minutul 1 până în minutul 95. De ce nu dați și asta? De ce pe toate stadioanele e înjurat Dan Petrescu?”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport Special.
Citește și:

Dan Petrescu: "Eu am făcut istorie și mă înjură toată țara"

Dan Petrescu s-a enervat și mai tare când a fost întrebat de ce crede că fanii din Liga 1 au ceva cu el. Antrenorul care a adus 5 titluri consecutive la Cluj se consideră o victimă a românilor.
"Când ajung la Arena Națională, pe mine mă înjură de familie, de rude, de tot. Toți strigă: «M**e Dan Petrescu». La Craiova e la fel. Eu am făcut istorie și mă înjură toată țara. De ce? Mi-am dat viața pentru țara asta ca să mă înjure? De ce mă înjură? Nu le fac nimic și mă înjură. Am antrenat în Rusia, Polonia, China, nu zicea nimeni nimic.Vreți să fiu calm, dar pe mine mă înjură toată țara. Trebuie să înțelegeți de ce am reacțiile astea. În loc să se concentreze la echipa lor, mă înjură pe mine. Noi suntem într-o țară unde nu respectăm pe nimeni. Nu am ce să îmi reproșez mie. Și la Urziceni mă înjurau toți. Îi bat pe toți, de asta mă înjură. Nimeni nu suportă că iau eu campionate pe bandă rulantă. Au toți boală pe mine" a spus nervos Dan Petrescu pentru sursa citată.
Cine va fi campioana României în sezonul 2022-2023?
Dan Petrescu vrea ca fanii din Liga 1 să ia lecții de la cei din Premier League.
picture

Așa a sărbătorit Manchester City al 4-lea titluri în ultimii 5 ani

"Ce-ar fi ca stadionul lui Liverpool să-l înjure pe Guardiola? Îl înjură cei ai lui City pe Klopp?" a concluzionat Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo