Campioana CFR Cluj a câștigat în această seară meciul etapei a 27-a cu Rapid, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Trupa lui Dan Petrescu a punctat prin bosniacul Daniel Graovac chiar înainte de pauză, în minutul 43, la capătul unei reprize în care ardelenii au avut 7 ocazii de gol, față de 0 ale adversarilor. În repriza secundă, Junior Morais a restabilit egalitatea în minutul 70, după un joc mult mai bun al giuleștenilor. Deac a punctat din nou pentru gazde pe final, în minutul 84, stabilind scorul final.
În tur, echipa lui Mihai Iosif s-a impus cu 2-0, dar iată că trupa lui Dan Petrescu a reușit să-și ia revanșa și să mai câștige teren în fruntea clasamentului din Liga 1. În acest moment, ardelenii au 67 de puncte în clasament, după 27 de meciuri disputate, cu 8 puncte mai mult decât rivala directă în lupta pentru titlu, FCSB. Pe podium e FC Voluntari, cu 46 de puncte după 27 de etape.
Romanian Liga I
Dan Petrescu face praf arbitrajul, după 0-1 cu FCSB: "Foarte supărați, ce fault de roșu e ăla?!"
17/04/2022 LA 20:18

Dan Petrescu, enervat la culme de prestația jucătorilor săi în CFR Cluj – Rapid 2-1

După meciul cu Rapid, Dan Petrescu s-a dezlănțuit la interviu și și-a făcut praf jucătorii, numindu-i penibili:"Eu sunt de vină, că sunt antrenor. N-am știut ce să fac la pauză și s-a văzut. Rămâne doar rezultatul și prima repriză, restul au fost dezastru, toți. Inclusiv eu. Dacă după meciurile cu UTA și Botoșani n-am avut ce să le reproșez, pot să spun că am fost penibili în repriza a doua. Pe-ni-bili! Dacă ei cred că joacă așa și mai câștigă vreun meci, se înșală toți! Dar de aia sunt antrenor, trebuie să găsesc soluții, să mai fac vreo cinci schimbări.
Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua, n-am înțeles nimic, sincer. Sunt șocat, e cea mai slabă repriză pe care am făcut-o acasă de când sunt la CFR. Am zis să nu ne retragem, ne-am retras. Toată echipa a fost praf! Jucând așa, n-avem nicio șansă! Ce Europa, ce campionat? Ne amăgim aiurea, dacă jucăm așa. Măcar, dacă n-aveau nicio ocazie, spuneam că ne-am apărat bine. Dar e a cincea oară când suntem egalați, nu mai e întâmplare. Ăștia sunt jucătorii, să-și facă autocritica, eu o fac mereu. Nu le-am transmis nimic jucătorilor, după meci nu vorbesc niciodată. Trebuie să mă calmez, pentru că nu sunt bine acum.
Înaintea, axul central era compus din Arlauskis, Boli, Vinicius, Djokovic, Culio, Țucudean... nu mai sunt. E altă echipă, nu mai putem juca așa. Sincer, a fost o zi proastă din partea tuturor, mai ales în repriza a doua. Cred că e doar vina mea, că n-am știut ce să fac la pauză. N-am știut să-i motivez, am vina mai mare decât a lor. Sunt foarte supărat și îngândurat după acest meci. Normal că aștept o reacție. Voi face schimbări, asta e singura șansă. Ce reacție să aștept? Dacă a cincea oară luăm gol... încercăm să găsim jucătorii care vor să joace. În repriza a doua, mi s-a părut că nu vor să joace. Toți jucătorii au fost sub nivel", a transmis Dan Petrescu la finalul meciului din etapa a 27-a, potrivit Digi Sport.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Petrescu privind problemele celor de la Chelsea: "Ce vină au jucătorii sau fanii?"
11/03/2022 LA 17:55
Romanian Liga I
Dan Petrescu face curățenie generală la CFR Cluj! Ardelenii au renunțat la 3 fotbaliști de bază
15/02/2022 LA 06:13