FCSB s-a apropiat la 8 puncte de CFR Cluj, după ce a învins-o pe Dinamo cu 3-0, însă punctele se vor înjumătăți în play-off, iar de acest lucru e conștient inclusiv antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.
Ciprian Deac a deschis scorul din penalty pentru campioana României, chiar înainte de pauză, însă clujenii nu au reușit să mai câștige cu scorul preferat. Dawa a adus egalarea pentru oaspeți, printr-o lovitură de cap superbă, în minutul 81, obținând un punct prețios pentru trupa lui Marius Croitoru.
În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne lider, cu 59 de puncte după 23 de etape, însă diferența față de FCSB s-a micșorat la 8 puncte, ceea ce înseamnă 4 în play-off.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 5 ORE
CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, dezamăgit la finalul meciului cu Botoșani

Dan Petrescu nu s-a arătat mulțumit de egalul obținut de echipa sa cu Botoșani, fiind primele puncte pierdute în acest sezon pe teren propriu. De altfel, clujenii aveau 6 meciuri consecutive în care nu au primit gol pe teren propriu, în toate competițiile: "Au fost două goluri din faze fixe. Un meci foarte greu, ați văzut, au jucat cu 5 fundași, 3 centrali de doi metri. Cred că a fost prima ocazie a lor la gol. Trebuie să fim realiști și să recunoaștem că și noi am avut meciuri unde am marcat la prima ocazia. Am mai spus, a fost un campionat excepțional făcut până acum de CFR Cluj.
Preferam să pierd azi și să bat FCSB. Chiar dacă azi diimineață am lucrat foarte mult, nu înseamnă că-ți iese. Toți spuneau că dacă noi conducem o să și câștigăm. Preferam să jucăm mai slab și să batem, dar la fotbal nu se întâmplă mereu cum vrei. Eu nu văd ca FCSB să piardă vreun punct în meciurile rămase. Uitați-vă la programul nostru. Sigur campionatul se va termina în ultima etapă din play-off!", a precizat "Bursucul", după meci.
Marcatorul golului clujenilor, Ciprian Deac, a tras un semnal de alarmă la finalul meciului, considerând că CFR-ul nu este la potențialul său maxim: "Nu trebuie să facem o tragedie, e doar al doilea meci din acest an. Nu suntem încă la potențial maxim. Eu cred că am avut și în repriza a doua ocazii de a marca. Acolo s-a pierdut, când nu am reușit să ne desprindem. Nu știu ce s-a întâmplat în acest an. Trebuie să strângem rândurile, să fim mai responsabili, pentru că îmbrâcăm triocul echipei campioane", a spus și Deac după meci.
De cealaltă parte, Botoșaniul a obținut un punct prețios pe terenul campioanei României și își menține cea de-a patra poziție, cu 38 de puncte, având un avans de 5 puncte față de Rapid, prima echipă din afara locurilor de play-off.
CFR Cluj va merge pe terenul Universității Craiova etapa viitoare, în timp ce Botoșaniul va primi vizita lui Dinamo București.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
IERI LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
IERI LA 16:27