Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație în cazul lui Dani Coman! Ce spune despre colaborarea cu CFR

Nicu Savin

Actualizat 31/08/2021 la 19:30 GMT+3

După ce mai multe publicații au dat ca sigură venirea lui Dani Coman la CFR Cluj, actualul președinte al celor de la FC Hermannstadt a refuzat oferta campioanei României.

Dani Coman

Credit imagine: facebook

După ce GSP anunțase că Dani Coman a fost convins să devină președintele celor de la CFR Cluj, se pare că fostul conducător al celor de la Astra Giurgiu nu va mai ajunge la campioana României. În prezent la FC Hermannstadt, Dani Coman a intrat în direct la emisiunea Liga DigiSport și a anunțat că a refuzat oferta clubului din Gruia.
"Am avut o discuție cu cei de la CFR Cluj, cu patronul echipei, domnul Varga. Pe această cale, vreau să-i și mulțumesc pentru oferta pe care mi-a făcut-o, dar am început un proiect la Sibiu, mi-am dat cuvântul oamenilor, că împreună vom promova. Asta a fost decizia mea, de a rămâne și a lupta pentru acest oraș și această echipă să ajungă în prima ligă. Mi-au făcut o ofertă extraordinară din toate punctele de vedere, de aceea le-am și mulțumit. A fost greu de ales, dar pentru mine cuvântul este mai important decât orice altceva. Ar fi fost un pas înainte, poate, din punct de vedere profesional, financiar, dar sunt lucruri pe care nu le poți cumpăra cu banii. Pe mine nu m-au cumpărat niciodată banii. Mă bucur că am luat această decizie, că am lângă mine oameni cu care pot trage pentru a avea succese la această echipă", a declarat Dani Coman.

Dani Coman va continua la Hermannstadt

Dani Coman este hotărât să continue la Sibiu, obiectivul lui Hermannstadt fiind revenirea în prima ligă. Acesta nu a vrut să îi dezamăgească pe oamenii de acolo, cu care a început colaborarea în urmă cu doar trei luni: "Avem la Sibiu o echipă frumoasă, un grup unit, cu un staff extraordinar, cu Marius Măldărășanu și staff-ul său, patronii sunt oameni extraordinari, care au făcut eforturi ca echipa să meargă mai departe și nu ar fi fost corect din partea mea să-i las după trei luni. Au contat toate aspectele, dar a fost cel mai important că am început un proiect, în jurul căruia există emulație. Am decis că este mai bine să ajut această echipă să promoveze și să duc acest proiect la bun sfârșit. Nu există nicio șansă să mă răzgândesc. Am discutat cu domnul Varga, a înțeles situația și sper că am rămas în aceleași relații bune pe care le-am avut și până acum", a mai declarat Dani Coman.
Știre inițială
CFR Cluj a fost scena unor evenimente cum nu s-au întâlnit niciodată în fotbalul românesc. Antrenorul Mariuș Șumudică și mai mulți oficiali, în frunte cu președintele Marian Copilu, au fost demiși de proprietarii clubului, astfel că în plin campionat aceștia trebuie înlocuiți.
Evident, prima grijă a fost găsirea unui antrenor care să preia cât mai repede echipa, iar după negocieri intense s-a bătut palma cu Dan Petrescu. "Bursucul" va semna marți un contract valabil pe 3 ani cu echipa din Gruia și cel mai probabil acesta va primi și întăriri la nivelul lotului, mai ales că este dispus să renunțe la 7 dintre fotbaliștii care sunt acum la CFR.

Dani Coman, noul președinte al CFR-ului

Dar propietarii CFR-ului nu au lucrat în aceste zile numai la negocierile cu Dan Petrescu, ci s-au mișcat foarte bine și în privința viitorilor conducători administrativi. Conform gsp.ro, Dani Coman a fost convins să devină președintele clubului. Fostul șef al Astrei era în prezent angrenat la FC Hermannstadt, echipă care începuse foarte bine sezonul din liga secundă (locul 2, la egalitate de puncte cu Steaua și Concordia Chiajna), dar oferta de a deveni președintele unui club de talia CFR-ului nu a putut fi refuzată.
În plus, Bogdan Mara va reveni și el la CFR Cluj și va ocupa funcția de Director Sportiv, alături de Răzvan Zamfir și Marius Bilașco. Așadar, CFR are toate șansele să redevină repede un club foarte bine organizat, cu oameni care știu fiecare ce au de făcut.
În aceste condiții, odată cu liniștea reinstalată în jurul echipei, va fi greu de crezut că CFR poate pierde titlul în acest sezon, mai ales că are deja un avans consistent în fruntea clasamentului față de pricipalele contracandidate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo