Adrian Mutu a devenit astăzi noul antrenor al Rapidului. Imediat după demiterea lui Mihai Iosif a venit anunțul că Mutu va prelua echipa, o decizie destul de surprinzătoare pentru suflarea rapidistă. Pe lângă faptul că este un antrenor lipsit de experiență, Mutu nu este un om de casă în Giulești. Mai mult, acesta are un trecut dinamovist, ceea ce l-ar putea dezavantaja serios în aventura sa la formația giuleșteană.
La scurt timp după ce a aflat că Mutu va fi noul antrenor al Rapidului, Daniel Pancu a răbufnit pe rețelele de socializare, postând un mesaj care poate fi interpretat ca o critică directă la adresa conducerii clubului. Fostul mare jucător al giuleștenilor consideră că un antrenor din familia Rapidului trebuia numit în locul lui Mihai Iosif.
"Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar,profesional,familial),am fost gata sa mor(la propriu) pe teren pentru Rapid,am promovat mereu Rapidismul in modul in care îl vedeam eu(CURAT).Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului(așa cum îl văd eu).Nu ma regăsesc și nu ma identific cu Rapidul acesta,noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID(nu am nimic împotriva lui Mutu,dimpotrivă).
Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
Astăzi ma simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE a MERITAT???", a scris Pancu pe contul personal de Instragram.
Citește și:

Daniel Pancu a fost contactat aseară de oficialii Rapidului

Demiterea lui Mihai Iosif era iminentă încă de aseară, după ce Rapid a pierdut cu 3-2 pe terenul celor de la U Craiova 1948. Înțelegerea cu Mutu era și ea aproape perfectată, "Briliantul" fiind în tribunele stadionului Ion Oblemenco la duelul de aseară.
Totuși, Pancu a fost contactat de șefii Rapidului pentru a discuta despre disponibilitatea acestuia de a prelua echipa. În această dimineață, Pancu a confirmat acest lucru și a dat de înțeles că ar fi acceptat, dar era aproape convins că Mutu va fi alesul.
"Am vorbit cu conducerea Rapidului, este adevărat. Normal că mă bucur pentru faptul că numele meu este luat în calcul, chiar dacă asta nu însemnă mare lucru. Din ce știu, Mutu e varianta principală, iar în cazul meu, am înțeles că plecarea mea de la echipă, relativ recentă, ar fi un impediment. Deși eu consider că primul meu mandat nu a fost un eșec.
Am vorbit cu Victor (n.r. Victor Angelescu, patronul Rapidului) despre buget și mi-a zis că vrea să intre în primele trei echipe. I-am zis că ar mai trebui 1 milion de euro în plus, dar el e sigur că se poate. E greu, trebuie ca Rapid să treacă de CFR, FCSB, Craiova sau de Farul. M-a agitat telefonul primit, pentru că ar însemna ceva ca ultimul meci de pe Giulești să fie cel de la retragerea mea, iar primul să fie cu mine pe bancă. Dacă nu va fi să fie, oricum voi fi în tribună", a spus Daniel Pancu pentru Digi Sport, înainte de numirea lui Mutu în funcție.
La numai câteva ore distanță, Mutu a fost numit ca antrenor, iar Pancu s-a simțit oarecum folosit, de aici reacția de furie cu privire la alegerea lui Mutu în detrimentul unui rapidist recunoscut, care, de ce nu, putea fi chiar el.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49