Dinamo se află în insolvenţă, iar jucătorii trebuie plătiţi la timp pentru a se evita falimentul. După primele 4 etape, trupa lui Bonetti se află pe locul 6 în clasament, cu 6 puncte, după 2 victorii şi 2 înfrângeri. Cu interdicţie la transferuri, dinamoviştii au cea mai scăzută medie de vârstă a lotului din Liga 1, o posibilă consecinţă a rezultatelor, în opinia lui Bonetti.

Bonetti, despre situaţia financiară: "Este interzis să discute despre asta"

Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM O ZI
Italianul, care a preluat banca tehnică a lui Dinamo la începutul acestui sezon pentru a treia oară, a comentat parcursul echipei de-a lungul celor 4 etape scurse până acum şi a precizat că jucătorii nu au voie să discute despre bani la Săftica: "Este normal să apară fluctuaţii de rezultate atunci când joci cu tineri. La orice echipă este nevoie de îmbunătăţiri, de aceea muncim bine, iar jucătorii sunt concentraţi. Puteam să facem mai mult decât cele şase puncte de până acum. Cu puţin mai multă experienţă, cred că am fi putut avea acum minimum şapte sau nouă puncte. În ultimul meci nu am jucat aşa cum am vrut, cel puţin în prima repriză. Asta pentru că avem jucători tineri, iar evoluţiile lor fluctuează. Experienţa este cea care îl face pe un jucător să înţeleagă faptul că trebuie să fie competitiv în fiecare moment al meciului. Încercăm să mai acumulăm puncte, aşa că luni ne aşteaptă un meci important cu Mioveniul".
"La Săftica noi nu discutăm despre bani, vorbim numai despre meseria noastră şi despre cum să creştem calitatea echipei. E interzis să vorbim despre bani. Jucătorii mei sunt tineri şi motivaţi. Nu poţi juca fotbal fără motivație! Ei eu au o şansă bună şi lucrează foarte bine. Presiunea este normală în fotbal, dar lucrul cu adevărat important pentru noi acum este să obţinem un rezultat pozitiv în meciul următor".
Tehnicianul italian a vorbit despre situaţia accidentaţilor, astfel Paul Anton şi Andrei Radu nu vor putea evolua în partida cu Mioveni, dar şi despre Deian Sorescu, cel mai bun jucător al dinamoviştilorşi golgheterul campionatului, cu 5 reuşite în 4 partide. De asemenea, Bonetti a evitat să comenteze situaţia lui Paul Anton, al cărui memoriu a fost respins, iar el va trebui să rămână la Dinamo: "Anton este un jucător foarte important pentru noi, acum are o problemă la genunchi. Când ai o asemenea accidentare este nevoie de timp pentru refacere, acesta este adevărul. El munceşte mult la recuperare în fiecare zi pentru a se pune la punct cu condiţia fizică. Şi cred că în câteva săptămâni va putea juca pentru noi. Nu ştiu ce a spus agentul lui, nu îl cunosc. Eu vorbesc direct cu jucătorii, ştiu că Anton iubeşte această echipă".
"Sorescu este cel mai important jucător al nostru şi este cu siguranţă pregătit să joace pentru echipa naţională. Are o condiţie fizică foarte bună şi a început foarte bine sezonul. Andrei Radu este în continuare accidentat, probabil va sta încă o săptămână. Încercăm să găsim altă soluţii pentru postul lui".
Dinamo – CS Mioveni se joacă luni, începând cu ora 21:30.
Romanian Liga I
Steliano Filip și Plamen Iliev, ca și plecați de la Dinamo! Mureșan anunță noi transferuri
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
IERI LA 13:25