După 5 meciuri la rând fără gol marcat, Iuliu Mureșan l-a dat afară pe Dario Bonetti de pe banca tehnică, însă acesta din urmă încă nu acceptă decizia, chiar dacă echipa are deja un nou antrenor, pe Mircea Rednic. Picătura care a umplut paharul în dreptul lui Bonetti a fost cea mai mare umilinţă din istoria disputelor cu FCSB, scor 0-6.
Dario Bonetti este în continuare furios pe decizia celor de la Dinamo de a-l da afară, contestând modul în care a fost înlăturat de pe banca tehnică a "câinilor". Din acest motiv, italianul a dat în judecată clubul, dar în cadrul echipei nu există îngrijorare cu privire la acțiunile fostului tehnician împotriva clubului Dinamo.
Romanian Liga I
Probleme la Dinamo! Bonetti a câștigat procesul prin care a cerut anularea încheierii contractului
25/03/2022 LA 11:19

Iuliu Mureșan îl ignoră pe Dario Bonetti, după ce italianul a dat în judecată Dinamo

Oamenii care iau decizii la echipă nu-și fac griji în privința tehnicianului italian și explică și motivele pentru care nu-și fac niciun plan împotriva fostului antrenor al echipei. Iuliu Mureșan, președintele grupării din "Ștefan cel Mare", spune că în această speță clubul este exonerat de orice obligații.
"Da, așa este, Dario Bonetti ne-a dat în judecată! Dar, noi nu avem de ce să ne facem griji. Pentru că nu Dinamo l-a dat afară pe Bonetti, ci firma de insolvență, nu și de administratorul judiciar. El a reclamat acest caz la judecătorul sindic. Deci, nu este grija noastră ce face domnul Bonetti", a spus Iuliu Mureșan pentru Digi Sport.
Astfel, Dinamo profită cât se poate de mult de faptul că se află în insolvență. Mai exact, oficialii "câinilor" se bazează pe legea care precizează că, în primele 60 de zile de la intrarea în insolvență, societatea poate rezilia orice contract, chiar și unilateral, fără să fie nevoită să ofere compensații celor pe care i-a dat afară.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Dinamo nu scapă de Bonetti! Italianul a dat clubul în judecată și vrea să-i ia locul lui Rednic
13/10/2021 LA 17:20
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
23/09/2021 LA 14:08