Internaţionalul de tineret David Miculescu a semnat, vineri, un nou contract cu clubul de fotbal UTA, pe o perioadă de încă două sezoane, care îl ţine la Arad pe cel mai bun marcator al echipei până în 2024, potrivit site-ului oficial al ''Bătrânei Doamne''.
Oficializarea înţelegerii s-a făcut în prezenţa lui Alexandru Meszar, a agentului Cătălin Sărmăşan, dar şi a lui Valentin Miculescu, fost golgheter şi el al echipei arădene, tatăl jucătorului.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
IERI LA 19:47

David Miculescu: "Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri"

"Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament. Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipe şi prin pase decisive. În următorul campionat plecăm cu gândul la play-off, avem o echipă bună, chiar îmi pare rău că nu am ajuns în primele 6 în acest sezon, dar sperăm să reuşim în stagiunea următoare", a declarat David Miculescu după semnarea contractului.
În vârstă de 20 de ani, "decarul" roş-alb a adunat până în prezent 101 meciuri în tricoul echipei UTA, pentru care a marcat de 14 ori. În această ediţie de campionat a fost prezent pe gazon în 33 de meciuri şi a înscris de 8 ori.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
22/05/2022 LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
22/05/2022 LA 16:27