Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Miculescu, unul dintre cei mai căutați atacanți din România, s-a decis unde va juca din vară

Andrei Nicolae

Actualizat 22/04/2022 la 18:49 GMT+3

David Miculescu (20 ani), unul dintre tinerii de viitor din fotbalul românesc, şi-a prelungit contractul cu UTA Arad până în 2024.

David Miculescu (UTA Arad)

Credit imagine: Eurosport

Internaţionalul de tineret David Miculescu a semnat, vineri, un nou contract cu clubul de fotbal UTA, pe o perioadă de încă două sezoane, care îl ţine la Arad pe cel mai bun marcator al echipei până în 2024, potrivit site-ului oficial al ''Bătrânei Doamne''.
Oficializarea înţelegerii s-a făcut în prezenţa lui Alexandru Meszar, a agentului Cătălin Sărmăşan, dar şi a lui Valentin Miculescu, fost golgheter şi el al echipei arădene, tatăl jucătorului.

David Miculescu: "Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri"

"Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament. Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipe şi prin pase decisive. În următorul campionat plecăm cu gândul la play-off, avem o echipă bună, chiar îmi pare rău că nu am ajuns în primele 6 în acest sezon, dar sperăm să reuşim în stagiunea următoare", a declarat David Miculescu după semnarea contractului.
În vârstă de 20 de ani, "decarul" roş-alb a adunat până în prezent 101 meciuri în tricoul echipei UTA, pentru care a marcat de 14 ori. În această ediţie de campionat a fost prezent pe gazon în 33 de meciuri şi a înscris de 8 ori.
Sursa: Agerpres
Premier League 23, 24, 25 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo