Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

DDB cere insistent înlocuirea urgentă a lui Stoican! Iuliu Mureșan ar fi plecat deja de la Dinamo

Nicu Savin

Actualizat 11/02/2022 la 00:25 GMT+2

Flavius Stoican a ajusn la 4 înfrângeri consecutive la Dinamo, iar fanii cer insistent plecarea sa, aceștia dorind ca la echipă să fie readus Dusan Uhrin. După eșecul cu Craiova, actualul tehnician al "câinilor" a declarat că nu ține de scaun și că se va supune oricărei decizii pe care o va lua conducerea clubului.

Flavius Stoican

Credit imagine: facebook

Update | Pagina oficială de Facebook a suporterilor dinamoviști anunță că Iuliu Mureșan a plecat deja de la echipă. "Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!", au scris suporterii, postând o fotografie mai veche prin care îl avertizau pe președintele clubului că va plăti dacă Stoican nu va avea rezultate.
În aceste condiții, e foarte posibil ca și Flavius Stoican să fie îndepărtat după ședința oficialilor care va avea loc mâine.
Știrea inițială
Dinamo continuă să se scufunde în subsolul clasamentului din Liga 1, iar salvarea de la retrogradare pare un obiectiv aproape irealizabil în acest moment. "Câinii" au făcut un nou meci dezastruos în fața Universității Craiova, oltenii câștigând în Ștefan cel Mare cu un scor de tenis, 6-1.
În aceste condiții, fanii nu mai suportă situația și DDB cere insistent înlocuirea lui Flavius Stoican cu Dusan Uhrin. Conform gsp.ro, președintele Iuliu Mureșan a fost înștiințat de dorința fanilor, care îi cer și acestuia să plece dacă nu va accepta revenirea cehului la cârma echipei. Sursa citată notează că Mureșan este gata să își dea demisia vineri, dar Stoican va rămâne să pregătească echipa pentru meciul din estapa viitoare, cu UTA.

Flavius Stoican: "Nu sunt omul care să țin de scaun"

Vorbind despre posibilitatea schimbării sale, Flavius Stoican a declarat că nu ține cu forța de postul său și a recunoscut că și Iuliu Mureșan este foarte supărat și nu ar fi exclus să plece.
"Fără cuvinte. Am făcut un meci prost. Am început meciul de la 1-0, apoi, înainte de pauză, penalty și 2-0. Un joc slab, foarte slab, cu multe greșeli. Asta e realitatea. Am încercat să schimbăm sistemul, să jucăm cu cinci fundași, să nu mai facem cadouri. Nu vreau să dau vina pe un jucător anume, toți suntem de vină. Astăzi am văzut o echipă de play-off și una aflată la retrogradare. Aceasta a fost diferența.
Nu vreau să dau vina doar pe portar. Suntem o echipă și când pierdem, pierdem cu toții. Suntem tot la reanimare. Ceea ce mă dezamăgește este că nu avem încredere. Când vine meciul, avem plumb în ghete. Sunt convins că nu le este indiferent. Psihic nu sunt în regulă. Oricât aș vrea să îi văd dezinvolți, au frica asta de a juca.
Ce aș putea spune? Am luat roșu, am marcat un gol, imediat am luat golul cinci. Am venit să ajut, cât se poate. Încerc să ridic moralul, fiind căzuți așa, să mai vin și cu critici clar nu le face bine.
Eu cred în potențialul lor, chiar dacă evoluția nu e cum ne așteptăm Azi ne-a lipsit mult Ivanovski, ține de minge, chiar dacă nu marchează, s-a văzut că nu a fost. Evoluția nu e cum ne dorim, dar potențial există.
Suporterii au ajuns la capătul răbdării, au perfectă dreptate. Pot să ne înjure, să facă orice. Dacă eu am sentimentul ăsta de împietrire, vă dați seama cum sunt ei. Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc... Până acum am avut un joc bun, cum a fost la Botoșani, chiar dacă am luat 4 goluri. E dureros
În momentul în care se decide lucrul asta, nu sunt omul care să țin de scaun. Dacă se decide ce este mai bine pentru viitorul lui Dinamo...Nu-mi convine, dar e realitatea. N-ai rezultate, pleci.
Am avut o discuție cu domnul Mureșan și am încercat să-i facem o bucurie. A ajuns la capătul puterilor. Nu știu dacă a luat aceasta de decizie, de pleca, dar este foarte supărat", a declarat Flavius Stoican, la finalul partidei cu Universitatea Craiova, citat de digisport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo