Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Alibec va lipsi o perioadă considerabilă! Anunțul de ultimă oră al lui Dan Petrescu

Nicu Savin

Actualizat 04/09/2021 la 19:11 GMT+3

Denis Alibec s-a accidentat în meciul naționalei din Islanda, fiind înlocuit în repriza secundă. Dan Petrescu a anunțat astăzi că atacantul va lispsi o perioadă importantă de pe teren, urmând a rata câteva dueluri extrem de importante ale CFR-ului.

Alibec a reușit gol și pasă decisivă în CFR - FCSB 4-0

Credit imagine: Eurosport

Denis Alibec a început ca titular în meciul disputat de naționala României în Islanda și a fost printre cei mai buni jucători de pe teren, asta doar până în minutul 76, când Mirel Rădoi a fost nevoit să-l înlocuiască din cauza unei accidentări.
Deși se spera că este vorba despre o accidentare ușoară, atacantul a părăsit cantonamentul echipei naționale și va rata astfel meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord. Dar Alibec nu îi va lipsi numai lui Rădoi, ci și lui Dan Petrescu, care a anunțat astăzi că atacantul va fi indisponibil aproximativ o lună de zile.
"L-aţi văzut pe Denis Alibec, din păcate va lipsi cel puţin o lună. În Turcia, după ce am plecat eu, el a stat (n.r. accidentat) cel puţin patru luni sau cinci, nu e uşor să revii. Sper să vină cât mai repede şi să-i facem un program care să facă să nu se mai accidenteze, eu nu ştiu dacă el a avut acest program pentru prevenţia accidentărilor. Cred că asta e cel mai important pentru că pe poziţia de vârf şi cu musculatura lui e mereu predispus la accidentări", a spus Dan Petrescu, citat de as.ro.
Așdar, Alibec nu va putea juca pentru CFR în partidele cu FC Botoşani, Universitatea Craiova, UTA şi Gaz Metan Mediaş din Liga 1, dar va absenta și din primele 2 meciuri din grupele Conference League, cu Jablonec și Randers.

Alibec, cu moralul la pământ după accidentarea din Islanda

Imediat după meciul de la Reykjavik, Denis Alibec a vorbit despre accidentarea suferită, admițând că nu își explică faptul că se accidentează atât de des și a menționat că va face o serie de analize mai amănunțite pentru a descoperi de la ce i se trag aceste probleme.
"Îmi pare rău că nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să fac, mă pregătesc, fac prevenție, dar nu știu... Ceva se întâmplă cu mine și chiar vreau să fac niște analize să văd de ce.", a spus atacantul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo