Denis Alibec a început ca titular în meciul disputat de naționala României în Islanda și a fost printre cei mai buni jucători de pe teren, asta doar până în minutul 76, când Mirel Rădoi a fost nevoit să-l înlocuiască din cauza unei accidentări.
Deși se spera că este vorba despre o accidentare ușoară, atacantul a părăsit cantonamentul echipei naționale și va rata astfel meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord. Dar Alibec nu îi va lipsi numai lui Rădoi, ci și lui Dan Petrescu, care a anunțat astăzi că atacantul va fi indisponibil aproximativ o lună de zile.
"L-aţi văzut pe Denis Alibec, din păcate va lipsi cel puţin o lună. În Turcia, după ce am plecat eu, el a stat (n.r. accidentat) cel puţin patru luni sau cinci, nu e uşor să revii. Sper să vină cât mai repede şi să-i facem un program care să facă să nu se mai accidenteze, eu nu ştiu dacă el a avut acest program pentru prevenţia accidentărilor. Cred că asta e cel mai important pentru că pe poziţia de vârf şi cu musculatura lui e mereu predispus la accidentări", a spus Dan Petrescu, citat de as.ro.
Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
IERI LA 20:38
Așdar, Alibec nu va putea juca pentru CFR în partidele cu FC Botoşani, Universitatea Craiova, UTA şi Gaz Metan Mediaş din Liga 1, dar va absenta și din primele 2 meciuri din grupele Conference League, cu Jablonec și Randers.

Alibec, cu moralul la pământ după accidentarea din Islanda

Imediat după meciul de la Reykjavik, Denis Alibec a vorbit despre accidentarea suferită, admițând că nu își explică faptul că se accidentează atât de des și a menționat că va face o serie de analize mai amănunțite pentru a descoperi de la ce i se trag aceste probleme.
"Îmi pare rău că nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să fac, mă pregătesc, fac prevenție, dar nu știu... Ceva se întâmplă cu mine și chiar vreau să fac niște analize să văd de ce.", a spus atacantul.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
24/09/2021 LA 13:39
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
23/09/2021 LA 16:47