Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezastru istoric pentru FCSB cu Șahtior Karagandy! Zdenek Ondrasek și Stipe Vucur vor fi dați afară

Razvan Circeag

Publicat 29/07/2021 la 20:06 GMT+3

FCSB a fost eliminată rușinos din Conference League, în turul 2 preliminar, după ce a pierdut la loviturile de departajare în fața lui Șahtior Karagandy, locul 11 din Kazahstan.

Dinu Todoran FCSB - CSU Craiova

Credit imagine: Getty Images

După ce FCSB s-a impus 1-0 în partida tur cu Șahtior Karagandy din Conference League, calificarea părea să nu fie pusă sub semnul întrebării. Lucrurile s-au complicat teribil la returul din Kazahstan și roș-albaștrii au suferit o eliminare istorică, cea mai rușinoasă din istoria clubului!
Andrei Vlad a făcut o nouă gafă în minutul 11, iar kazahii au deschis scorul destul de rapid. Scorul a rămas neschimbat până în minutul 76, când FCSB a egalat prin Florinel Coman. Din nou, roș-albaștrii păreau că se îndreaptă spre calificare, dar Șahtior Karagandy a dat lovitura în minutul 91 și partida a mers în prelungiri. Kazahii au avut și o ocazie mare de gol în minutul 96.
În prelungirile partidei nu s-a marcat niciun gol, astfel că totul s-a decis la loviturile de departajare, unde Șahtior s-a impus 5-3. Olimpiu Moruțan, jucătorul dorit de Galatasaray, a fost singurul care a ratat la penalty-uri.

Vucur și Ondrasek, out de la FCSB

După partidă, conducerea FCSB-ului a anunțat că se va despărți de doi dintre jucătorii recent aduși, special pentru competiția europeană: Zdenek Ondrasek și Stipe Vucur.
Zdenek Ondrasek a evoluat în total 110 minute în tricoul roș-albaștrilor. În timp ce Stipe Vucur a evoluat o jumătate de repriză la debut cu FC Botoșani, a fost titular în victoria spectaculoasă cu CS U Craiova și în meciul cu Șahtior Karagandy.
Antrenorul Dinu Todoran va rămâne în continuare la FCSB.
După eliminarea cu Karagandy, roș-albaștrii au ajuns la al 4-lea sezon în care nu reușesc să atingă grupele unei competiții europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo