Mircea Rednic încă așteaptă primul succes pe banca echipei Dinamo, de când a preluat din nou echipa. După 3 meciuri, antrenorul a adunat doar 2 puncte, ambele pe teren propriu. Atât cu UTA, cât și cu Rapid, echipa lui a fost egalată în prelungiri.
Gruparea din Ștefan cel Mare a terminat 1-1 cu Rapid și a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
La finalul partidei, Mircea Rednic a spus că nu are că să le reproșeze jucătorilor, dar a criticat deciziile care s-au luat în perioada lui Dario Bonetti. Jucătorii aveau multe kilograme în plus și nu erau verificați niciodată.

Mircea Rednic, după Dinamo - Rapid: "Jucătorii au avut și 7 kilograme în plus!"

"N-am cum să-i cert pe băieții ăștia. Băieții ăștia fac eforturi mari, ținând cont cum s-au antrenat și cum au fost antrenați. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut și 2 și 7kg în plus. Nu e vina lor. Nu că am venit eu și am schimbat, dar băieții fac eforturi. Ce să le reproșezi? Păcat că luăm goluri... nu mai vorbesc ce goluri luăm. La Mediaș n-o să mai dea ăla (n.r - Ronaldo Deaconu) până la sfârșitul anului cum a dat. N-am gestionat ultimele minute nici cu UTA, nici acum. Dar chiar îi felicit pe băieți, ați văzut ce atitudine au avut. Eu zic că nu meritam să pierdem puncte azi", a susținut Mircea Rednic, potrivit DigiSport.
Antrenorul echipei Dinamo s-a declarat mulțumit cum se antrenează elevii, dar antrenamentele nu sunt tari: "Poate pentru ce s-a făcut până acum sunt tari, dar nu e nici la jumătate din intensitatea care a fost la Viitorul. Nu s-a făcut niciun test fizic, n-au fost cântăriți niciodată, n-au făcut un antrenament de forță. Nu vreau să critic ce a fost, că așa a fost situația, alegerea făcută, dar băieții fac eforturi mari. Azi s-au prezentat foarte bine. E al doilea meci în care meritam să câștigăm".

Mai vin jucători la Dinamo

Cu această ocazie, Mircea Rednic a dezvăluit că la echipă o să mai vină jucători în perioada următoare, cel puțin un atacant.
"Avem două soluții, trebuie să mai facă testul fizic, iar atunci decidem. Decidem câți bani le dăm până în iarnă. Vor veni până în iarnă, cu opțiune. Cât timp îți trebuie ca să intri în teren? O lună, două, atunci îți dau foarte puțini bani. Avem nevoie de un lot mult mai consistent și valoros decât a fost până acum", a mai spus Mircea Rednic.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59