Dinamo București și FC Argeș a fost un duel al echipelor aflate în subsolul clasamentului. Argeșul a început sub așteptări noul sezon și se afla pe locul 14 înainte de duelul de astăzi.
Cristi Tănase a făcut un meci mare și a adus cele trei puncte prin două execuții de clasă, perfect plasate. Ambele goluri au fost marcate din afara careului, unul cu piciorul stâng și celălalt cu dreptul. Victoria cu Dinamo i-a urcat pe locul 11 în clasament, pe elevii lui Andrei Prepeliță.
În ceea ce-i privește pe Dinamo București, aceștia se află probabil în cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Cel mai probabil, doar persistența și dorința nebună a fanilor alb-roșii mai țin acest club în viață. Dinamoviștii au bifat a patra înfrângere consecutivă cu Argeșul și ocupă locul 13 în clasament, cu doar 6 puncte adunate din două victorii. Nu au marcat niciun gol în ultimele 4 partide.
Romanian Liga 2
Dinamo a transferat doi jucători francezi! Unul dintre ei a evoluat deja în acest an în Ligue 1
ACUM 17 ORE

Dinamo a avut ocazii importante de a marca cu FC Argeș

Prima repriză a fost una cu foarte puține evenimente notabile, jocul fiind foarte slab. FC Argeș a deschis scorul rapid, printr-un gol superb marcat de Cristi Tănase, din drop, din afara careului. În 2013 a marcat Tănase ultima oară în poarta alb-roșilor, într-un derby pe când evolua la FCSB. După gol, meciul s-a desfășurat fără alte ocazii. Prima a venit abia în minutul 41. Bordușanu a primit o pasă bună de la Sorescu, în careu, dar nu a reușit să o fructifice și a trimis în blocaj. Dinamo nu a trimis niciun șut pe poartă în prima repriză.
Dinamo a fost extrem de aproape să restabilească egalitatea în minutul 62. Robert Moldoveanu a trimis o pasă magnifică cu călcâiul și l-a lăsat pe Mihai Neicuțescu singur cu portarul. Neicuțescu a dat o scăriță peste Greab, dar care a trecut razant pe lângă poartă. Ocazia ratată a fost imediat taxată de Cristi Tănase. Decarul și-a ratat clasa din vremurile bune când lupta cu FCSB în cupele europene și a trimis un demivoleu în plasa laterală, cu piciorul stâng.
Argeșul a mai avut o ocazie mare de a marca în minutul 75, prin Tofan. Fundașul dreapta s-a mișcat foarte bine la marginea careului dinamovist și a driblat câțiva adversari. Șutul său a trecut foarte puțin pe lângă bară. Dinamo s-a jucat cu o nouă ocazie uriașă în minutul 78. Sorescu a trimis direct în brațele lui Greab din interiorul careului și a ratat șansa unui gol care îi putea relansa pe câini.
Dinamo a pierdut încă un meci, în care dinamoviștii nu au arătat tocmai rău și au avut ocazii de a marca. Viitorul este în continuare incert și fanii speră într-un miracol care să-i scape din această perioadă de coșmar din istoria clubului.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Romanian Liga 2
Dinamo, la prima înfrângere din istorie în Liga a 2-a! Oțelul nu le-a dat nicio șansă "câinilor"
IERI LA 17:04
Romanian Liga I
Mihai Eșanu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Unde va juca portarul
10/08/2022 LA 09:57